Lord of the Rings: H ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων!

Ξεπέρασε (κατά πολύ) το «Game of Thrones».

Article featured image
Article featured image

Η τηλεοπτική σειρά «Lord of the Rings», που ετοιμάζει εδώ και καιρό η Amazon Studios, θα αποτελέσει την ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή στην ιστορία.


Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», το budget της πρώτης σεζόν, θα κοστίσει 465 εκατομμύρια δολάρια ξεπερνώντας κατά πολύ αντίστοιχες τηλεοπτικές παραγωγές. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως το κόστος της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» του HBO, δεν ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το στούντιο της Amazon αγόρασε τα δικαιώματα του «Lord of the Rings» το 2017 (έναντι 250 εκατομμυρίων δολαρίων), θέτοντας ως στόχο την παραγωγή πολλαπλών σεζόν. Από επίσημα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν αποκαλύπτεται ότι η παραγωγή πρόκειται να εξελιχθεί μέσα σε 5 σεζόν.


Το συνολικό κόστος της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Lord of the Rings», θέτει ένα νέο ρεκόρ που σαφώς προκαλεί δέος τόσο στο κοινό όσο και σε όποιο δίκτυο ή streaming υπηρεσία θέλει να επιχειρήσει κάτι παρόμοιο.


*Η αναμενόμενη τηλεοπτική σειρά «Lord of the Rings» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέχρι τα τέλη του 2021 και θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

Πηγή: unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ