Στις ΗΠΑ ξέρουν από σωστό marketing

Εμβολιάσου και κέρδισε πλούσια δώρα!

Article featured image
Article featured image

Αρκετές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ βρήκαν τον τρόπο ώστε να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο σε όσους διστάζουν ακόμα να εμβολιαστούν, προσφέροντας εκπτώσεις στα προϊόντα τους. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις τα δίνουν εντελώς δωρεάν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κανείς τα προϊόντα αυτά, είναι να δείξει στο ταμείο την κάρτα που επιβεβαιώνει ότι έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.


Δωρεάν φαγητό

Junior's Cheesecake  vaccine.jpg

Πολλά εστιατόρια στις ΗΠΑ, παρέχουν δωρεάν φαγητό, όπως το Junior's Cheesecake στη Νέα Υόρκη. Επίσης, το Oak & Reel του Ντιτρόιτ προσφέρει έκπτωση 50% ενώ το Village Tap στο Σικάγο, προσφέρει δωροκάρτες 10 δολαρίων στα πρώτα 1.000 άτομα που θα επιδείξουν την κάρτα εμβολιασμού τους.


Δωρεάν ντόνατ

donut.jpg

Η δημοφιλής αλυσίδα «Krispy Kreme» θα προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, δωρεάν ντόνατς σε όποιον επιδεικνύει την κάρτα του εμβολιασμού του. «Θα θέλαμε να δείξουμε γλυκιά υποστήριξη σε όσους έχουν λάβει το εμβόλιο COVID-19», έγραψε η εταιρεία στο twitter της.


Δωρεάν Μπύρα

Shot-and-a-Beer-Square-700x700.jpg

To «Shot and a beer» προσφέρει δωρεάν μπύρα στους πρώτους 10.000 που θα επιδείξουν την κάρτα εμβολιασμού.


Δωρεάν μετακίνηση με Uber και Lyft

app-2941689_1920.jpg

Η Lyft και η Uber προσφέρουν δωρεάν μετακινήσεις από και προς τα κέντρα εμβολιασμού. «Η μεταφορά δεν πρέπει ποτέ να αποτελεί εμπόδιο στην υγειονομική περίθαλψη», δήλωσε σε ανακοίνωσή της η Διευθύνων Σύμβουλος της Uber, Ντάρα Χοσροσχάχαι.


Δωρεάν μαριχουάνα

j4j_banner-scaled.jpg

Το «Τhe Mint Dispensary» στο Φοίνιξ και το «Greenhouse of Walled Lake» του Μίσιγκαν προσφέρουν δωρεάν μαριχουάνα σε άτομα 21 ετών και άνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ