Η Cyprus from Air δημοσίευσε φωτογραφίες του Bruno, από πεζοπορίες

Του σκύλου ο οποίος αντιμετωπίστηκε με πολύ βίαιο τρόπο από λειτουργούς του Δήμου Αγίας Νάπας, στην προσπάθειά τους να τον μεταφέρουν σε καταφύγιο.

Article featured image
Article featured image

«Δεν αντέξαμε να ανεβάσουμε το βίντεο γιατί ραγίζει η καρδιά μας. Ο Bruno, το φιλικό αυτό το σκυλί που μας συνόδεψε αρκετές φορές στις πεζοπορίες μας στο κάβο Γκρέκο, υπήρξε φίλος εκατοντάδων πεζοπόρων. Σέρνεται με υπέρμετρη βία και βαρβαρότητα από λειτουργούς του Δήμου. Η αγάπη προς τα ζώα δείχνει ανθρωπιά κύριοι...», αναφέρει η σχετική ανάρτηση που συνοδεύει τις παρακάτω φωτογραφίες.


μπρου1.jpg

μπρου3.jpg

μπρου2.jpg


Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί σάλος με αφορμή τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και που απεικονίζουν τους λειτουργούς του Δήμου Αγίας Νάπας να προσπαθούν να μεταφέρουν τον σκύλο σε καταφύγιο ζώων, με πολύ βίαιο τρόπο.

Ο Bruno, σύμφωνα με ανάρτηση αλλά και πληροφορίες, ήταν η συντροφιά στρατιωτών στο στρατόπεδο Ισαάκ και Σολωμού.

Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και λογαριασμός στο Instagram για τον Bruno, με φωτογραφίες του από το στρατόπεδο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία προχώρησε στη λήψη καταθέσεων για το περιστατικό, ενώ ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας διέταξε ενδελεχή έρευνα.

Στην ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται πως «ο σκύλος οδηγήθηκε στο καταφύγιο» το οποίο επισκέφθηκε προσωπικά ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας και διαπίστωσε πως «δεν παρουσιάζει οποιοδήποτε τραυματισμό. Παράλληλα, έχει ειδοποιηθεί κτηνίατρος για να τον εξετάσει, ενώ θα ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία για παραμονή και υιοθεσία του ζώου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ