Θυμικόν: O σκοπός της ταυτότητας είναι εκτός που να θορκέτε... να μιλά.

Με έναν εναλλακτικό τρόπο αποφάσισε η Nekativ, το studio οπτικής επικοινωνίας της Λάρνακας, να αγκαλιάσει την κυπριακή ταυτότητα και τις παραδόσεις του Πάσχα. Εν ονόματι: Θυμικόν.

Article featured image
Article featured image

Το Θυμικόν είναι ένα μέσο έκφρασης, όπως λένε ο Περικλής και ο Δημήτρης, συνιδρυτές της Nekativ, το οποίο ενώνει τα στοιχεία της κυπριακής ταυτότητας στο σήμερα. Με πίστη στη φιλοσοφία ότι η οπτική επικοινωνία πρέπει να αποτελεί ακριβή μετάφραση μιας ταυτότητας και λαμβάνοντας υπόψη τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει στο μέλλον, σήμερα, το Θυμικόν είναι μια αυτοέκδοση που αναβιώνει στιγμιότυπα της κυπριακής παράδοσης.

Και μιλά.

Από την Λαμπρατζιά που ήταν το πρώτο tinder, στο σιμιλλούδιν, τα κάλαντα του Λαζάρου, την Τουμπεζιά αλλά και πολλά παραδοσιακά παιχνίδια όπως το λιγκρίν, και το σιηνί, το Θυμικόν ξυπνά μνήμες ενός άλλου καιρού στο 2021.

Περιηγηθείτε στο αφιέρωμα, «θυμηθείτε» και αν θελήσετε να λάβετε ένα αυθεντικό αντίγραφο των απεικονίσεων για να κοσμεί το γραφείο ή το σπίτι σας, απλά ζητήστε το.

H Nekativ, είναι ένα studio οπτικής επικοινωνίας με έδρα την Λάρνακα, που ασχολείται με branding, packaging και δημιουργία online περιβαλλόντων (websites, eshops), με μοναδικό στόχο να «σπάει το clutter» και να μιλά μέσα από την ταυτότητα του brand.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ