Συνωστισμός για ένα ποτό take away στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Εκατοντάδες ο κόσμος έξω από τα μπαρ το βράδυ του Σαββάτου.

Article featured image
Article featured image

Συνωστισμός έξω από πολλά μπαρ για ένα ποτό take away, αφού ουκ ολίγοι είναι αυτοί που σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν τον ανοιξιάτικο καιρό αλλά και την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Παρά το lockdown, αρκετοί ήταν οι νέοι που βρέθηκαν στο Περιστέρι και άλλες γειτονιές της Αθήνας για ένα ποτό ενώ ίδια εικόνα καταγράφηκε και στη Θεσσαλονίκη, όπου επιχειρήσεις προσέφεραν ποτά με take away, ενώ πολλοί παρέμεναν στην ουρά ακόμη και μισή ώρα και σχεδόν καμία τήρηση των μέτρων.


Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, στη Λεωφόρο Νίκης, υπήρξε μποτιλιάρισμα, από την αρχή της δυτικής εισόδου μέχρι και τον Λευκό Πύργο, με την αστυνομία να κάνει εντατικούς ελέγχους έξω από καταστήματα take away που ήταν συγκεντρωμένα άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας.

athina_thessaloniki_bar_1.jpg

athina_thessaloniki_bar_2.jpg


Σε εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr το απόγευμα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης φαίνεται το πλήθος κόσμου έξω από μαγαζιά που λειτουργούν υπό το καθεστώς take away, για να πάρουν ένα ποτό, ένα κοκτέιλ ή μια μπίρα στο χέρι.


Οι εικόνες συνωστισμού επέφεραν την επέμβαση της Αστυνομίας, που διέλυσε το πλήθος όταν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. με μεγάφωνα, λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 το βράδυ, πέρασαν από τη λεωφόρο Νίκης, βεβαιώνοντας σε κάποιες περιπτώσεις τα ανάλογα πρόστιμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ