Drive-through ληστεία στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο από τη στιγμή της ένοπλης ληστείας στα ΕΛΤΑ Χαλάστρας.

Article featured image
Article featured image

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα voria.gr, βλέπουμε σοκαριστικές εικόνες από τη ληστεία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου, στα ΕΛΤΑ στην περιοχή της Χαλάστρας στην Θεσσαλονίκη.


Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, απεικονίζονται οι δράστες της ληστείας, όπως και το όχημα με το οποίο πήγαν στο σημείο. Συγκεκριμένα, ένα κόκκινο αυτοκίνητο, είχε σταθμεύσει κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, έχοντας σταματήσει την κυκλοφορία. Ο οδηγός μαζί με έναν άνδρα που κρατά μια καραμπίνα αναμένουν τους υπόλοιπους συνεργούς τους που βρίσκονται εντός του υποκαταστήματος και πραγματοποιούν τη ληστεία. Περαστικοί που πλησιάζουν το σημείο απομακρύνονται αμέσως, μόλις βλέπουν τον άνδρα με την καραμπίνα.


Στη συνέχεια οι τρεις συνεργοί εξέρχονται από τα ΕΛΤΑ κρατώντας έναν μεγάλο σκουρόχρωμο σάκο με τα χρήματα που κατάφεραν να αποσπάσουν (όπως διαπιστώθηκε αργότερα ανέρχονται στα 35.000). Η πενταμελής συμμορία μπαίνει στο αμάξι και φεύγει ανενόχλητη.



Όπως κατήγγειλε η διευθύντρια του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ, οι ληστές την κτύπησαν και την τραυμάτισαν στον αυχένα με όπλο που κρατούσαν. Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ