Ο πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος κάνει πραγματικότητα το όνειρο του 6χρονου Γιάννη που έχασε το πόδι του

Ρισπέκτ!

Article featured image
Article featured image

«Σήμερα γνώρισα έναν μικρό μαχητή, τον Γιάννη. Έναν αληθινό μαχητή, με μία τεράστια ψυχή και καρδιά. Έναν μαχητή που κατάφερε να νικήσει τον πιο μεγάλο εχθρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανά μίλησα και είδα αυτόν τον μικρό ήρωα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση αυτά τα παιδιά στην κοινωνία μας.

Του Γιάννη του αρέσουν οι μηχανές και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. ΔΕΝ υπήρχε καμία περίπτωση να μη τον βοηθήσω να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Θα είμαι δίπλα του από τα πρώτα του βήματα σε ό,τι χρειαστεί, μέχρι όπου θέλει να φτάσει να τον στηρίζω και να τον υποστηρίζω χωρίς κανένα κόστος. Το χαμόγελο του η καλύτερη ανταμοιβή μου.

Σήμερα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Γιάννης. Καβάλησε το μηχανάκι του με μεγάλη άνεση. Χωρίς να φοβάται. Με εμπιστεύθηκε κατευθείαν και η πρώτη του επαφή με το όνειρο του ήταν μαγική, μοναδική και εύκολη θα μπορούσα να πω.

Ο μικρός Γιάννης πέρυσι το καλοκαίρι διαγνώστηκε με Οστεοσάρκωμα. Η δύναμη των γονιών του, αλλά και η δική του, το χαμόγελο του, η θέληση του και το πείσμα του για τη ζωή τον έκαναν να τα καταφέρει και να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο Γιάννης έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν και πρώτοι απ’ όλους οι γονείς του. Τώρα θα έχει και εμένα να τον στηρίζω και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Ήρωες σαν τον Γιάννη είναι οι μικροί μας δάσκαλοι σε αυτή τη ζωή!»

Λευτέρης Πίππος2


Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Έλληνας πρωταθλητής:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ