Η θέση Ελλάδας και Κύπρου στα στοιχήματα

Η Κύπρος, η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» διαγωνίζονται απόψε για μια θέση στον τελικό της Eurovision.

Article featured image
Article featured image

Ένα φαντασμαγορικό τηλεοπτικό σόου για τον Α' Ημιτελικό της Eurovision 2021 με ένα interval act, αφιερωμένο και εμπνευσμένο από τη δύναμη του νερού, έχει προετοιμάσει η Ολλανδία.

H χθεσινή πρώτη γενική πρόβα της κυπριακής αποστολής με την Έλενα Τσαγκρινού στο τραγούδι «El DIablo» ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

187623031_2560060674298846_5342127423918519664_n.jpg



Να σημειωθεί πως η Κύπρος εμφανίζεται στον αποψινό πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού, ενώ η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance» για την Ελλάδα στον Β' Ημιτελικό, την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Μαΐου.


Δέκα χώρες θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό και με βάση τα προγνωστικά, η Κύπρος δείχνει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τη Μάλτα να φιγουράρει στην κορυφή.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, οι υπόλοιπες οκτώ χώρες που φέρεται να παίρνουν την πρόκριση απόψε είναι Λιθουανία, Ουκρανία, Ρωσία, Σουηδία, Κροατία, Νορβηγία, Ισραήλ και Ρουμανία.

Οι 16 συμμετοχές του Α' Ημιτελικού της Eurovision είναι (η Κύπρος θα εμφανιστεί 8η στη σειρά):

Λιθουανία – Discoteque

Σλοβενία – Amen

Ρωσία – Russian Woman

Σουηδία – Voices

Αυστραλία – Technicolour

Βόρεια Μακεδονία – Here I Stand

Ιρλανδία – Maps

Κύπρος – El Diablo

Νορβηγία – Fallen Angel

Κροατία – Tick – Tock

Βέλγιο – The Wrong Place

Ισραήλ – Set Me Free

Ρουμανία – Amnesia

Αζερμπαϊτζάν – Mata Hari

Ουκρανία – Shum

Μάλτα – Je Me Casse

Η βραδιά του αποψινού ημιτελικού θα ξεκινήσει με ένα ταξίδι σε όλες τις τοποθεσίες όπου στήθηκαν τα tinyhouses των καρτ ποστάλ, ενώ ακολουθούν στιγμιότυπα από τη νίκη του Duncan Laurence το 2019, που στη συνέχεια ανεβαίνει στη σκηνή για τραγουδήσει το «Feel something».

Μέσα από έκρηξη πυροτεχνημάτων εμφανίζονται οι τέσσερις παρουσιαστές και αφού γίνεται επεξήγηση του τρόπου ψηφοφορίας, ξεκινάει το διαγωνιστικό μέρος του σόου.



Η θέση Ελλάδας και Κύπρου στα στοιχήματα

Το Last Dance της Ελλάδας με ερμηνεύτρια την Στεφανία Λυμπερακάκη δεν συμπεριλαμβάνεται από τις στοιχηματικές μέσα στα μεγάλα φαβορί για νίκη στον τελικό, καθώς με απόδοση 31,00 βρίσκεται στην 8η θέση της σχετικής λίστας.

Πιθανό θεωρείται ωστόσο η Stefania να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 1,50, ενώ να σημειωθεί πως η Ελλάδα είναι το δεύτερο φαβορί για Καλύτερη Βαλκανική Χώρα, με την Βουλγαρία να έρχεται πρώτη στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Την ίδια στιγμή, ενθαρρυντικές είναι οι αποδόσεις για την Κύπρο, καθώς το «El Diablo» της Έλενας Τσαγκρινού είναι το τέταρτο φαβορί για να κερδίσει τον διαγωνισμό με απόδοση 9,00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ