Όλοι οι fan της Eurovision μιλάνε για τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και της Stefania

Όλοι στο Ρότερνταμ μιλούν για μια εμφάνιση που όμοιά της δεν έχουμε δει ποτέ στη σκηνή της Eurovision.

Article featured image
Article featured image

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021. Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) μαζί με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, παρουσίασαν στη σκηνή του Ahoy Arena το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Stefania-eurovision-1.jpg
Η Stefania με την Kirsten, η οποία είναι η backing singer και τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο.


Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από οπτικά εφέ και τεχνολογία, που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.



Η χορογραφία, τα special visual effects, οι ειδικοί φωτισμοί, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, τα σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, αποτελούν μερικά από τα συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίζεται φορώντας μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, μωβ γάντια μέχρι τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος. «Το ρούχο μου με κάνει να νιώθω σαν τη Jennifer Lopez όταν το βάζω. Μη γελάτε!», σχολίασε η ίδια. Τον σχεδιασμό του σκηνικού έχει κάνει ο Γιάννης Μουρίκης, τα κοστούμια των χορευτών επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης ενώ η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.


ellada-eurovision-2021-last-dance.jpg



Σύμφωνα με τα στοιχήματα του διαγωνισμού, μετά τη δεύτερη πρόβα, το «Last Dance» φιγουράρει στη δεκάδα του τελικού της Eurovision 2021.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δεύτερη πρόβα! Το άγχος της πρώτης πρόβας έφυγε και πραγματικά το απολαύσαμε, την προετοιμασία, τον χρόνο στο backstage, τη σκηνή, τη χορογραφία, όλα. Είναι ένα πολύ δύσκολο performance. Ρισκάρουμε. Αλλά όχι, δεν είχαμε ποτέ plan B, αυτό ήταν που θέλαμε να κάνουμε από την αρχή. Είμαι μόνο 18 χρονών. Ζω το όνειρό μου. Συνέχεια με ρωτάνε αν νιώθω την πίεση. Όχι, αυτό που νιώθω είναι όπως σας είπα, ότι ζω το όνειρό μου και έχω γύρω μου ανθρώπους που με υποστηρίζουν και με αγαπάνε», δήλωσε η Stefania στη συνέντευξη τύπου.



Με πληροφορίες από LiFO / iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ