Οι πρώτες συναυλίες με Έλληνες καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν για φέτος το καλοκαίρι

Τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις μέσω της μουσικής και αυτό είναι παρηγορητικό.

Article featured image
Article featured image

Ας δούμε τι έχει ανακοινωθεί so far…


Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση ήταν αυτή για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος επιστρέφει μετά από χρόνια στον ηλεκτρικό ήχο. «Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του και προσδίδουν μια μυσταγωγική δύναμη στις φετινές καλοκαιρινές του συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο», αναφέρεται.

ales22.jpg


INFO

Παρασκευή 27 Αυγούστου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία

Σάββατο 28 Αυγούστου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός

Κυριακή 29 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα




Ανακοινώθηκε επίσης ο Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος μαζί με τη μουσική του παρέα μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. «Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να “είμαστε μαζί” και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη “μουσική αγκαλιά”. Ας γεμίσουν λοιπόν οι αποστάσεις μεταξύ μας με τις φωνές και τα τραγούδια μας».

ales27.jpg


INFO

Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών

Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ώρα: 21:00

Είσοδος €25, μόνο με κρατήσεις.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 99810011

Εισιτήρια: soldout tickets



Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μάς λέει «Έλα μαζί μου», κάνοντάς μας νεύμα για τις δύο επικείμενες καλοκαιρινές συναυλίες της στην Κύπρο.

ales26.jpg


INFO

24 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς

25 Ιουνίου, Κηποθέατρο Λεμεσού

Εισιτήρια: Tickethour και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier



«Κοίτα γύρω» τραγουδά ο Γιάννης Κότσιρας αυτό το διάστημα και μαζί με τη Δήμητρα Μπουλούζου έρχεται στο νησί για μια από τις πρώτες «αλλιώτικες» καλοκαιρινές παραστάσεις, με 50% πληρότητα των αμφιθεάτρων. Θα είμαστε εκεί για να τραγουδήσουμε με πάθος «όσο ζεις και μ’ αγκαλιάζεις, χάντρα πάντα να φοράς», ξορκίζοντας το «κακό».


ales25.jpg



INFO

Τρίτη 15 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς

Ώρα 20.00

Πληρ. 99059257

Εισιτήρια: Tickethour Cyprus και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier



Η καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου μοιάζει ως η καλύτερη πρόταση για μία ξεσηκωτική βραδιά που θα μας κάνει να ξεχαστούμε μετά από τον «μουντό» και τόσο διαφορετικό -από όλους τους προηγούμενους- χειμώνα που περάσαμε. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με μεράκι, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, πικάντικες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι, διάδραση! Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», στο «Έλα ψυχούλα μου», στο «Καίγομαι» και στο «Ζητάτε να σας πω», αλλά βέβαια και στο «Πετάω», στο «Πάμε μια βόλτα», στο «Είναι μικρή η ζωή», όπως και στα πιο καινούρια «Κάποιος να με σύρει» και «Πόσο Βλάκας».

ales23.jpeg


INFO

Τρίτη 29 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς.

Πληροφορίες: 99059257

Εισιτήρια: €20 / Tickethour Cyprus και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ – "Εποχή του θερισμού"

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα παρουσιάσει τη νέα καλοκαιρινή παράστασή της με τίτλο "Η Εποχή του Θερισμού" στην Κύπρο, στις 16 Ιουνίου 2021 στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων !

Πληροφορίες: 99059257



Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μία παράσταση βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.

ales24.jpg


INFO

Τετάρτη 16 Ιουνίου

Σκαλί Αγλαντζιάς

Ώρα: 20.30

Πληροφορίες: 99059257

Εισιτήρια: Tickethour Cyprus και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ