Δείτε το πρώτο επίσημο teaser της τηλεταινίας «Τα Φιλαράκια»

Πλησιάζει η στιγμή για το πολυαναμενόμενο reunion, 25 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Article featured image
Article featured image

To HBO έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο teaser της τηλεταινίας τα «Τα Φιλαράκια», η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 27 Μαΐου. Οι φανς της σειράς, αναμένουν με ανυπομονησία το πολυαναμενόμενο reunion των πρωταγωνιστών, 25 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Η σειρά ολοκληρώθηκε πριν από 17 χρόνια, μετά από δέκα επιτυχημένες σεζόν και φέτος επιστρέψει με ένα μοναδικό επεισόδιο, όπου θα εμφανιστούν ξανά μαζί οι Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ), Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), Λίζα Κούντροου (Φοίβη), Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι) και Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος).


Η Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το teaser της σειράς, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία της πρεμιέρας. Το βίντεο ξεπέρασε τα 14 εκατομμύρια προβολές, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευσή του.


«Είναι επίσημο! Το reunion των Friends κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στο HBO Max – Θα μπορούσαμε να είμαστε ΠΙΟ ενθουσιασμένοι;», αναφέρει στην ανάρτησή της, παραφράζοντας μια από τις πιο διάσημες ατάκες του τηλεοπτικού Τσάντλερ Μπινγκ.

Πηγή: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ