Επιχειρηματίας στην Ελλάδα επιβραβεύει με πριμ 300 ευρώ τους υπαλλήλους του που εμβολιάζονται

Ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στη Βέροια αποφάσισε να δώσει πριμ 300 ευρώ στους υπαλλήλους του που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Article featured image
Article featured image

Ο Σπύρος Ζερβός που είναι ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στη Βέροια και την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αποφάσισε να δώσει πριμ στους υπαλλήλους του καθώς όπως υποστηρίζει «με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε στην προσπάθεια της κυβέρνησης που είναι και εθνική να εμβολιαστούν οι πολίτες στο πλαίσιο της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμών».

εςτ.jpg


«Το πριμ είναι για να επιβραβεύσουμε όσους κάνουν το εμβόλιο»


Ο κ. Ζερβός, μιλώντας για αυτή την πρωτοβουλία στην τηλεόραση τόνισε πως «το μπόνους λειτουργεί με τη μορφή επιβράβευσης και δεν είναι στην κρίση του καθενός το αν θα το κάνει ή όχι και ανακοινώθηκε αφότου η πλειοψηφία των εργαζομένων της επιχείρησης είχε κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί».

Παράλληλα, ο επιχειρηματίας τόνισε πως «πέραν του ατομικού δικαιώματος να κάνει κάποιος το εμβόλιο, πρόκειται για μια κοινωνική και εθνική προσπάθεια για να ξεφύγουμε από την COVID-19», συμπληρώνοντας ότι «με αυτό τον τρόπο θεωρήσαμε ότι συνεισφέρουμε κοινωνικά, στο έθνος. Πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι η υπόθεση ελευθερία περνά μέσα από τον εμβολιασμό και για αυτό το λόγο το επιβραβεύουμε με την ατομική πρωτοβουλία».


Πηγή: The Toc

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ