Πρόγραμμα ανοίγματος της Πύλης Εμβολιασμού για τέσσερις ηλιακές ομάδες (24-29 Μαΐου)

Η θετική ανταπόκριση των πολιτών αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη του στόχου για εμβολιαστική θωράκιση του 65% του πληθυσμού μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Article featured image
Article featured image

Με γνώμονα την όσο το δυνατό μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού που θα οδηγήσει στην ανοσία, τη μείωση των κρουσμάτων και κυρίως των νοσηλειών και των θανάτων, προτεραιότητα για διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό μέσω της Πύλης Εμβολιασμού την περίοδο 24-29 Μαΐου θα έχουν οι πιο κάτω ηλικιακές ομάδες:

Ηλικίες & Ημερομηνία προτεραιότητας στην Πύλη Εμβολιασμού


43-45

Δευτέρα, 24 Μαΐου, 7:30 το πρωί μέχρι Τρίτη, 25 Μαΐου, 5:30 το απόγευμα

40-42

Τετάρτη, 26 Μαΐου, 7:30 το πρωί μέχρι 5:30 το απόγευμα70 και άνω

Πέμπτη, 27 Μαΐου, 7:30 το πρωί μέχρι 5:30 το απόγευμα37-39

Παρασκευή, 28 Μαΐου, 7:30 το πρωί μέχρι Σάββατο, 29 Μαΐου, 5:30 το απόγευμα

Η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι ανοικτή τις πιο πάνω ημερομηνίες και ώρες μόνο για τις ηλικίες που αναφέρονται στην κάθε περίπτωση και όχι για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με τα διαθέσιμα αδειδοτημένα εμβόλια στα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες. Ο προγραμματισμός για τη συνέχεια θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.


Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα με τους εμβολιασμούς στα Εμβολιαστικά Κέντρα, συνεχίζεται η χορήγηση του εμβολίου της AstraZenecaστα ιατρεία των Προσωπικών Ιατρών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για τους δικαιούχους ηλικίας 20 ετών και άνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ