Εγκαίνια για τη σπουδαία έκθεση με τις 143 φιλοτεχνημένες φιάλες της ABSOLUT

Η Absolut Dare Exhibition είναι γεγονός.

Article featured image
Article featured image
Η ABSOLUT ήρθε να δώσει φωνή σε καλλιτέχνες και να παρουσιάσει τα έργα τους στο κοινό.

Εγκαίνια για την πολυαναμενόμενη έκθεση με τίτλο ABSOLUT DARE, στη γκαλερί «The Collection Gallery», την Πέμπτη 10 Ιουνίου. Τα έργα των καλλιτεχνών ήταν εκεί για να δείξουν στο κοινό πως, όταν τολμάμε, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Τόσο μοναδικό όπως και οι 143 φιλοτεχνημένες φιάλες της ABSOLUT.

Οι καλλιτέχνες εκφράστηκαν μέσα από την τέχνη τους και είπαν με τον δικό τους τρόπο τι σημαίνει για αυτούς «Dare». Στη συνέχεια, κριτική επιτροπή, μέσω διαδικασίας βαθμολόγησης, επέλεξε τις 10 πιο ταυτισμένες με το θέμα της εκστρατείας φιάλες. Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από δικά τους έργα, τα οποία επέλεξαν οι ίδιοι, ανεξάρτητα από την εκστρατεία της ABSOLUT και θα παρουσιάσουν στην «The Collection Galery» κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

absolut1.jpg


Οι καλλιτέχνες οι οποίοι ξεχώρισαν τα έργα τους είναι οι: Βαλεντίνος Δημητρίου (Animator), Άντρεα Χαραλαμπίδη (Glass artist), Έλενα Ιασωνίδου (Ζωγράφος), Κατερίνα Κυριάκου (Καλλιτέχνης), Άννα Χατζηγρηγορίου (Σχεδιάστρια Μόδας), Καλοχωρίτης Δημήτρης (Illustrator) Στυλιανού Αντρέας (Καλλιτέχνης), Ilona G. Garamvolgyi (Make up Artist), Κλεάνθης Λοΐζου (Illustrator), Δανάη Πατσάλου (Καλλιτέχνης).

Εκτός από τις φιλοτεχνημένες φιάλες το κοινό μπορεί να απολαύσει και τα έργα των τριών ambassadors της ABSOLUT DARE Campaign. Η Άντρεα Κωστή, o Αντρέας Χατζηπαντελής και ο Νικόλας Αντωνίου, μέσα από τους λογαριασμούς της ABSOLUT στα κοινωνικά δίκτυα, μας έδειξαν πώς οι ίδιοι τόλμησαν να ακολουθήσουν τα δικά τους θέλω ξεπερνώντας τα πρέπει που επιβάλλει η κοινωνία και το περιβάλλον μας.

absolut4.jpg


Τη μέρα των εγκαινίων, όλα τα έργα μπήκαν σε δημοπρασία η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της έκθεσης στις 19 Ιουνίου. Όλα τα χρήματα από την πώλησή τους θα στηρίξουν τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, «ΣΠΑΒΟ».

absolut2.jpg


Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τις 11 μέχρι τις 19 Ιουνίου στη γκαλερί «The Collection Gallery».

Dare to Follow ABSOLUT σε Instagram @AbsolutCy και Facebook @AbsolutCyprus

ABSOLUT Exhibition - The Brief.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ