Βρέθηκε και ομολόγησε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη Δήμητρα της Λέσβου

Η οικογένεια του θύματος ετοιμάζει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Article featured image
Article featured image

Συνελήφθη ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τη Δήμητρα της Λέσβου και στη συνέχεια να την εγκατέλειψε. Όπως μετέδωσε ελλαδικός τηλεοπτικός σταθμός, η προανάκριση εντόπισε τον οδηγό, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του και αναμένεται να απολογηθεί.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του θύματος αλλά και η διοίκηση του Silver Alert καταγγέλλουν τις αρμόδιες αρχές για ολιγωρία. Μάλιστα η οικογένεια της, ετοιμάζει μήνυση κατά παντός υπευθύνου. «Η σορός θα μπορούσε να έχει ταυτοποιηθεί και να έχει αρχίσει η αναζήτηση της οικογένειας» λέει η δικηγόρος των συγγενών, Λίλα Ραγκούση.

Η Δήμητρα είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και στις 9 Απριλίου ένα άτομο εντοπίζεται νεκρό στο Φαληρικό Δέλτα, μετά από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη. Όπως έμελλε να αποδειχτεί, θύμα ήταν η Δήμητρα της Λέσβου. Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός «Silver Alert», αυτό έγινε πολύ αργότερα, στις 25 Μαΐου, και χωρίς αποτέλεσμα. Όλον αυτόν τον καιρό, η σορός της Δήμητρας βρισκόταν στο νεκροτομείο του «Τζάνειου» Νοσοκομείου.

Τόσο η οικογένεια, όσο και η διοίκηση του «Silver Alert» καταγγέλλουν πως κανείς δεν ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί μόνη ως σορός αγνώστων στοιχείων.

Πηγή: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ