Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της Δήμητρας της Λέσβου

Οι υπηρεσίες αρνούνται να παράσχουν πρόσβαση στην οικογένεια για εξέταση DNA, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα.

Article featured image
Article featured image

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Δήμητρας της Λέσβου, καθώς σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας ταυτοποιήθηκε η σορός. Συγκεκριμένα, οι εργαστηριακοί έλεγχοι επιβεβαίωσαν τις εικασίες που ήθελαν το άτομο, που είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στις 9 Απριλίου και είχε ενταφιαστεί ως αγνώστου ταυτότητας, να είναι η Δήμητρα της Λέσβου.


Από την τροχαία ανακοινώθηκε χθες (Δευτέρα 14 Ιουνίου) στη δικηγόρο της οικογένειας και το Silver Alert ότι ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ωστόσο, οι υπηρεσίες αρνούνται να παράσχουν πρόσβαση στην οικογένεια για εξέταση DNA, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα.

«Δυστυχώς γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την αναζήτηση του Δημήτρη Καλογιάννη. Μετά την ενημέρωση της οικογένειας από το ΑΤ Μυτιλήνης ότι η σορός του θύματος του τροχαίου από 9.4 ταυτοποιήθηκε με αποτυπώματα και είναι ο Δημήτρης Καλογιάννης, η οικογένεια είναι συντετριμμένη και επιθυμεί να τιμήσει τον νεκρό της και να πενθήσει για την απώλεια της. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας αγώνας για την ανάδειξη των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών ώστε να μην υπάρξει ξανά άλλος "Δημήτρης". Έχω καθήκον ως υπερασπίστρια, σε συνεργασία με τον κ. Τσαντίρη, τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και τον κ. Κουρούκλη από το Silver Alert, να φωτίσουμε κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής», τονίζει η δικηγόρος της οικογένειας, Λίλα Ραγκούση, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οικογένεια, ενημερώθηκε λίγο μετά τις 20:30 από το Τμήμα Καλλονής ό,τι ο δακτυλοσκοπικός έλεγχος έδειξε ότι θύμα του τροχαίου ήταν η Δήμητρα της Λέσβου.


Πηγή: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ