Τώρα μπορείς… με τη Heineken 0.0

Έχεις δει τις τελευταίες μέρες τα έξυπνα τηλεοπτικά σποτάκια της Heineken 0.0, με αφορμή το λανσάρισμά της στην κυπριακή αγορά;

Article featured image
Article featured image

Σε περίπτωση που η απάντησή σου είναι καταφατική, τότε μάλλον γνωρίζεις πολύ καλά ότι… ενώ εσύ τώρα μπορείς να καταναλώνεις την μπύρα σου σε οποιαδήποτε φάση της μέρας, μπορείς επίσης να καταλάβεις ότι ίσως οι άλλοι δεν σε κρίνουν για αυτή τη συγκεκριμένη πράξη!

Τώρα μπορείς να καταναλώσεις την αγαπημένη σου Heineken εν ώρα εργασίας!

Ο πρωταγωνιστής του πρώτου σποτ όμως δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τα νεύματα και το έντρομο βλέμμα των συναδέλφων καθώς προχωρούσε με την αγαπημένη του Heineken 0.0, και βρέθηκε εν αγνοία του να κάνει «photobomb» καθώς η προϊστάμενή του έδινε συνέντευξη ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τώρα μπορείς να απολαύσεις την παγωμένη σου Heineken 0.0 και πριν την οδήγηση!

Όμως πρόσεξε μην την πατήσεις στις… πινακίδες, όπως ο πρωταγωνιστής του δεύτερου σποτ. Ο εν λόγω νεαρός, οδηγός του κουλ κάμπριο οχήματος πίνει με μεγάλη αυτοπεποίθηση τη μπύρα του με 0% αλκοόλ, όταν ο σοβαρός αστυνομικός του σκάει μια κλήση για… παράνομη στάθμευση.

Τώρα μπορείς να απολαύσεις μια Heineken 0.0 και μετά το γυμναστήριο!

Θυμήσου όμως την πρωταγωνίστρια του τρίτου σποτ που διασχίζει με μεγάλο τουπέ τον χώρο εκγύμνασης με τη δροσιστική της μπύρα ανά χείρας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι τελικά μαγνήτισε τα βλέμματα όλων γιατί βάδιζε ανυποψίαστη προς τα ανδρικά αποδυτήρια.

Τώρα λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τις φρουτώδεις νότες και το απαλό σώμα βύνης της Heineken 0.0, της υπέροχης αυτής μπύρας χωρίς αλκοόλ και με 50% λιγότερες θερμίδες από μια lager μπύρα, όπου και όπως εσύ το αποφασίσεις. Και αν σε κοιτάνε περίεργα, δες μήπως είναι τελικά επειδή κάνεις καμιά γκάφα χωρίς να το έχεις αντιληφθεί!

Η Heineken® 0,0 παρασκευάζεται με τα ίδια φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της original Ηeineken® (νερό, κριθάρι βύνη, εκχύλισμα λυκίσκου, και την μοναδική μαγιά «A-Υeast»). Η διαδικασία ζύμωσης τελειοποιείται αφαιρώντας το αλκοόλ με την καινοτόμα διαδικασία απόσταξης. Είναι διαθέσιμη σε μπουκάλι και σε μεταλλικό κουτί (can) των 33cl και μέχρι σήμερα έχει παρουσία σε 71 αγορές σε όλο τον κόσμο για να μπορείς και εσύ να την απολαμβάνεις χωρίς περιορισμούς και φυσικά χωρίς κανένα γευστικό συμβιβασμό!

Μια μπύρα Heineken 0.0 την οποία, προφανώς, «τώρα μπορείς» να απολαύσεις παντού!

Τώρα Μπορείς. Και στη δουλειά.

Τώρα Μπορείς. Πριν την οδήγηση.

Τώρα μπορείς. Και στο γυμναστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ