Η πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μαντόνα στην έναρξη του Pride της Νέας Υόρκης [ΒΙΝΤΕΟ]

«Το Pride πρέπει να γιορτάζεται με ανθρώπους που κατανοούν την καταπίεση και την ανάγκη του αγώνα για ελευθερία».

Article featured image
Article featured image

Άκρως αποκαλυπτικό ήταν το σόου της Μαντόνα με αφορμή την έναρξη του Pride της Νέας Υόρκης, με το 62χρονο σήμερα «Material Girl» να εμφανίζεται επί σκηνής με see-though σύνολο και χωρίς στηθόδεσμο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαντόνα πραγματοποιήθηκε στο μπαρ Boom Boom Room στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης, προς τιμή του διημέρου του Pride, σύμφωνα με το Page Six. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, η ποπ σταρ άφησε ελάχιστα στη φαντασία με το σύνολό της, που περιλάμβανε ένα διχτυωτό τοπ Trip NYC, ένα δερμάτινο σορτσάκι και έναν vintage κορσέ του Γκοτιέ. Η τραγουδίστρια συνδύασε το look με μπλε περούκα και μακριά ροζ γάντια για τις απαιτούμενες «πινελιές χρώματος».


Η πλάτη του συνόλου είχε μάλιστα και πολιτική χροιά, αφού πάνω στα δερμάτινα λουριά (εμπνευσμένα από το στιλ BDSM) αναγραφόταν το σύνθημα «Not My President» που η Μαντόνα είχε υιοθετήσει επί προεδρίας Τραμπ.

madonna-2-1.jpg



Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Άντι Κόεν ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους του πάρτι που απόλαυσαν τη Μαντόνα να ερμηνεύει τις επιτυχίες της «Hung Up» και «I Don’t Search I Find». Ο Κοέν ανέβασε στο Instagram υλικό από την εμφάνιση της τραγουδίστριας.


Όπως έγραψε η ποπ σταρ στα social media, o λόγος που συμμετείχε σε αυτό το πάρτι ήταν επειδή «το Pride πρέπει να γιορτάζεται με ανθρώπους που κατανοούν την καταπίεση και την ανάγκη του αγώνα για ελευθερία». «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς η Νέα Υόρκη και η κοινότητα LGBTQ+ μου έδωσαν ζωή από την πρώτη μέρα», πρόσθεσε η σταρ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ