Υφυπουργός Τουρισμού: Νέα εποχή για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου με το νέο λογότυπο

«Το λογότυπο έχει τρομερή ευελιξία, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάζει χρώματα, μορφή και να μετασχηματίζεται για να προσδιορίζει κάποια ειδική μορφή τουρισμού, όπως ο ποδηλατικός τουρισμός, ή γαστρονομίας ή γαμήλιος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σάββας Περδίος.

Article featured image
Article featured image

Η παρουσίαση του νέου λογότυπου και της νέας εμπορικής ταυτότητας του κυπριακού τουριστικού προϊόντος «Cyprus Tourism’s new logo and brand identity», έγινε σε μια κρίσιμα σημαντική περίοδο όχι μόνο για την τουριστική βιομηχανία, αλλά και για την Κύπρο ως ολότητα, είπε το βράδυ της Δευτέρας ο Υφυπουργός Τουρισμός Σάββας, Περδίος.

Κατά την παρουσίαση του νέου λογότυπου, ο Υφυπουργός Τουρισμού είπε ότι τίθεται τέλος στην εποχή που ο ήλιος και η θάλασσα ήταν η ταυτότητα του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και αρχίζει μια νέα εποχή με νέα ταυτότητα διαφορετική, πιο ανοιχτόμυαλη και πιο περιεκτική.

ρες;ρτ.jpg


«Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ταυτότητα για να δείξουμε στην υφήλιο ότι για τους τουρίστες υπάρχουν πολλά περισσότερα να εξερευνήσουν και ότι η Κύπρος συμπυκνώνει τη μεσογειακή εμπειρία και περιέχει εκπληκτική διαφορετικότητα πολιτισμών, εθνοτήτων και προσώπων», ανέφερε.

«Από εμπορικής πλευράς η νέα ταυτότητα είναι πολύ ευέλικτη, επειδή μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ενδιαφέρον προϊόν και εμπειρία, συνέχισε διευκρινίζοντας ότι μπορούμε να την προσαρμόσουμε με ότι θέλουμε και οι συνεργαζόμενοι φορείς θα έχουν τη ευχέρεια να την προσαρμόσουν ανάλογα. Θέλουμε η ταυτότητα να αναδεικνύει τους ντόπιους και να τους κάνει να νιώθουν υπερήφανοι για την κληρονομιά τους και ενθουσιασμένους για το μέλλον τους σε αυτό τον τόπο», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε ότι από την πρώτη ημέρα που άρχισε τη λειτουργία του το Υφυπουργείο Τουρισμού αυτό που λένε οι φορείς του τουρισμού και όλοι οι πολίτες που ζουν σε αυτή τη χώρα, είναι πως η Κύπρος δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα.

Ανέφερε πως το λογότυπο έχει τρομερή ευελιξία, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάζει χρώματα, μορφή και να μετασχηματίζεται για να προσδιορίζει κάποια ειδική μορφή τουρισμού, όπως ο ποδηλατικός τουρισμός, ή γαστρονομίας ή γαμήλιος.


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ