Σε αυτή την εμπειρία ζωής δεν υπάρχουν εξαιρέσεις

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ έρχεται να δώσει την ευκαιρία σε όλα τα άτομα.

Article featured image
Article featured image

Σήμερα ζούμε στην εποχή των ίσων δικαιωμάτων για όλους, είτε αυτό αφορά την εκπαίδευση, την εργασία, τη δικαιοσύνη και πολλούς άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας. Παρά τα βήματα που έχουν γίνει προς μια σωστή κατεύθυνση, πολλές φορές τα λόγια απέχουν από τις πράξεις. Αποτέλεσμα είναι συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, με πνευματικές, νοητικές, γνωστικές, μαθησιακές, σωματικές, αισθητηριακές ή άλλες αναπηρίες, να συμμετέχουν λιγότερο σε ενέργειες με πολλαπλά οφέλη για τους ίδιους.

Όμως, οι εμπειρίες είναι για όλους. Με την κατάλληλη βοήθεια, τους σωστούς ανθρώπους δίπλα τους και την εφαρμογή ορθών πρακτικών, όλοι ανεξαιρέτως έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μοναδικές στιγμές.

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ έρχεται να δώσει αυτήν ακριβώς την ευκαιρία σε όλα τα άτομα. Αν θέλεις να συμμετάσχεις σε προγράμματα του Erasmus+ και είσαι φοιτητής, εκπαιδευτικός, εκπαιδευτής, εκπαιδευόμενος, μαθητής ή νέος που αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε δυσκολία/αναπηρία, το Erasmus+ είναι εδώ για να σε στηρίξει!

Πέρα από την οικονομική στήριξη για διακίνηση, διαμονή, διατροφή και γλωσσική προετοιμασία, αν έχεις κάποια ειδική ανάγκη για την οποία χρειάζεσαι επιπρόσθετη στήριξη, το Erasmus+ είναι έτοιμο να την καλύψει.

Μάθε όλα όσα θες να ξέρεις για το Erasmus+ μέσω της σελίδας του Προγράμματος www.erasmusplus.cy.

Το Erasmus+ προσφέρει ευκαιρίες σε όλους και μπορεί να αποτελέσει ένα ταξίδι γνώσεων και δεξιοτήτων. Το Erasmus+ ανοίγει δρόμους, αλλάζει ζωές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ