Πάμε για πεζοπορία στο γεφύρι του Τζιελεφού με την Cyprus from Air

«Δεν θα είναι η συνηθισμένη χαλαρή επίσκεψη στο γεφύρι του Τζιελεφού, θα σας περιμένουν 20 απίστευτα χιλιόμετρα πεζοπορίας».

Article featured image
Article featured image

H Cyprus frοm Air, διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο περπάτημα στο «Γεφύρι του Τζιελεφού», το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021. «Δεν θα είναι η συνηθισμένη χαλαρή επίσκεψη στο γεφύρι του Τζιελεφού, θα σας περιμένουν 20 απίστευτα χιλιόμετρα πεζοπορίας», αναφέρει η Cyprus frοm Air σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για μια απίστευτα όμορφη διαδρομή στο δάσος Πάφου, κατά μήκος του ποταμού και κάτω από την σκιά των πλατανιών. Δέκα χιλιόμετρα περίπου από το «Γεφύρι του Τζιελεφού» στον εκδρομικό χώρο Κομιτιτζή, και άλλα 10 χιλιόμετρα επιστροφής. Η διαδρομή δεν έχει υψομετρικές διαφορές και είναι κατάλληλη για άτομα με άρτια σωματική κατάσταση.



Επίσης, αν αγαπάς τους τετράποδους φίλους μας, πάρε και ένα σακουλάκι γατοτροφής ή σκυλοτροφής. Θα παραδοθεί σε καταφύγιο με αδέσποτα.


-Σάββατο 19 Ιουνίου
-Αναχώρηση 10.00-10:30, από το Γεφύρι του Τζιελεφού

*Κατά τη διάρκεια της εγγραφής όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να φοράνε προστατευτικές μάσκες. Επίσης, κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας από όλους τους πεζοπόρους.



Κεντρική Φωτογραφία: Manos Botrini

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ