Η καλύτερη (fake) θεωρία για αντιμετώπιση του covid-19 αφορά στο σεξ

Και αν δεν φύγει ο κορωνοϊός, σίγουρα θα λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Article featured image
Article featured image

Η αλήθεια είναι πως μετά τις χλωρίνες του Τραμπ, για εξουδετέρωση του covid, δύσκολα κάτι θα επισκίαζε αυτή τη μεγάλη επιτυχία του τέως Αμερικανού Προέδρου. Κι όμως, μία άλλη θεωρία αντιμετώπισης του covid19 εκτός του ότι είναι εντελώς αβάσιμη, είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει βαθιά υπαρξιακά προβλήματα: Ποιος μπορεί να κάνει 6 συνεχόμενες ώρες σεξ;

Ένα φυλλάδιο που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στη Νότια Αφρική, προτείνει στον κόσμο μία νέα μέθοδο αντιμετώπισης του covid19 γράφοντας συγκεκριμένα: «Ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε τον κορωνοϊό είναι αυτός! Ας μείνουμε όλοι μέσα στο σπίτι για τουλάχιστον 4 με 6 ώρες και ας επιβεβαιώσουμε πως σε εκείνο το χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιούμε το καλύτερο φάρμακο γι’ αυτή την περίπτωση, το σεξ. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα όσο περισσότερο σεξ μπορούμε και αντέχουμε, μέχρι να έχουμε ακόμα πιο ξεκάθαρες υποδείξεις από τους επιστήμονες για την ακόμα καλύτερη προφύλαξη μας. Αυτή είναι μια μέθοδος καταπολέμησης του ιού για υγιή και δυναμικά άτομα κάθε ηλικίας. Όλοι μαζί μπορούμε» αναφέρει το (ψεύτικο) φυλλάδιο οδηγιών που έχει σφραγίδα της νοτιοαφρικανικής κυβέρνησης και δημοσίευσε πρόσφατα η βρετανική εφημερίδα Sun.

Η νοτιοαφρικανική κυβέρνηση αναγκάστηκε να διαψεύσει τη θεωρία, βλέποντας ότι υπήρχε κόσμος που πίστευε το ψευδές έγγραφο. Ωστόσο εξετάζοντας αυτή την εκδοχή λίγο πιο διεξοδικά, μπορεί να είναι εντελώς αβάσιμη σε σχέση με τον covid, αλλά θα μπορούσε να ωφελήσει, όσους την εφαρμόσουν, σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Πάντα λαμβάνοντας τις κατάλληλες προφυλάξεις.

Με πληροφορίες από: mikropragmata/ Γιάννης Δημητρέλλος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ