Οι γυμνές φωτογραφίες της Britney στα social media είναι η επανάστασή της

Πέταξε τη μπλούζα της, όπως σύντομα θα «πετάξει» από πάνω της και την ασφυκτική κηδεμονία του πατέρα της.

Article featured image
Article featured image

Υπήρξε το απόλυτο pop είδωλο σε μία ηλικία που άλλα κορίτσια μαθαίνουν τον έρωτα, την αγάπη και τη φιλία. Λατρεύτηκε, θεοποιήθηκε, βίωσε την απόλυτη αποθέωση μέχρι που έσπασε και λύγισε. Η πτώση της ήταν εκκωφαντική κυρίως γιατί αυτό που κατέρρευσε ήταν η ίδια σωματικά και ψυχολογικά.

Αρρωστημένες σχέσεις εξάρτησης που την οδηγούσαν στον γκρεμό, εκμετάλλευση και μια ευάλωτη προσωπικότητα που δεν έβρισκε από πού να πιαστεί για να σωθεί. Πρόσφατα η Britney επέστρεψε στο προσκήνιο με μία ακόμη σκοτεινή πλευρά της ζωής της που αφορά στον πατέρα της και το «συμβόλαιο» ασφυκτικής κηδεμονίας που της έχει επιβάλει, όχι για να την προστατεύσει, αλλά για να κερδίζει απ’ αυτήν όσα περισσότερα μπορεί.

Μια γυναίκα 39 χρονών που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε τη δυνατότητα να διαχειριστεί τα χρήματά της, να συζητήσει με παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας για την καριέρα της, ούτε καν να οδηγήσει το αμάξι της, χωρίς να πάρει την απαραίτητη άδεια από τον… πατέρα της. Με το ισχυρότερο χαστούκι να έρχεται από τη δικαιοσύνη η οποία θεώρησε πως ορθός ο πατέρας της κατέχει τα ηνία της ζωής της, επιτρέποντάς του να συνεχίσει να το κάνει χωρίς κανένα εμπόδιο.

Κι εκεί που νόμιζες πως όλα τελείωσαν, η Britney πέρασε στην αντεπίθεση και με την βοήθεια του νέου της νομικού εκπροσώπου, εξασφάλισε το δικαίωμα να οδηγεί το αυτοκίνητο της χωρίς να ζητάει άδεια από κανέναν.

Η Britney φαίνεται πως είναι πια στην γραμμή εκκίνησης για να πάρει πίσω τη ζωή της, μετά από 13 χρόνια ασφυκτικής κηδεμονίας από τον πατέρα της. Και το γιόρτασε όπως κάθε pop star που λατρεύει τη σεξουαλικότητα της εικόνας του: Ανέβασε post στο Instagram, που ποζάρει topless, σε μία συμβολική κίνηση αποτίναξης όσων την βαραίνουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ