Με μια νέα ανάρτηση, ο Χαμπής ο χαράκτης πλέκει το εγκώμιο όλων όσοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν

«Είπα να πουλήσω τα χαρακτικά μου, της προσωπικής μου συλλογής, σε ειδικές τιμές, για χρηματοδότησην της έκδοσης του βιβλίου μου "ΧΑΜΠΗΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΣ" τζ̆ι ελούσετέ με με την αγάπην σας!».

Article featured image
Article featured image

Την Κυριακή 25 Ιουλίου, αναδημοσιεύσαμε την ανάρτηση του σπουδαίου Κύπριου χαράκτη, Χαμπή Τσαγγάρη, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την απόφασή του να «ξεπουλήσει» μερικά από τα κορνιζαρισμένα χαρακτικά του, της προσωπικής συλλογής του. Στόχος του, όπως αναφέρει, είναι να καλύψει τα έξοδα που απαιτούνται για την εκτύπωση του βιβλίου του, «Χαμπής ο Χαράκτης».


Τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο Κύπριος χαράκτης δέχτηκε μηνύματα αγάπης από πολλούς ανθρώπους που αναγνωρίζουν την προσφορά του στον τόπο. Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της εκτύπωσης του εν λόγω βιβλίου.

Ο Χαμπής Τσαγγάρης με μια νέα ανάρτηση, πλέκει το εγκώμιο όλων όσοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν.


Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτησή του:

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΝ ΜΟΥ ΤΖ̆ΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ

Είπα να πουλήσω τα χαρακτικά μου της προσωπικής μου συλλογής σε ειδικές τιμές, για χρηματοδότησην της έκδοσης του βιβλίου μου «ΧΑΜΠΗΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΣ» τζ̆ι ελούσετε με με την αγάπην σας!

Αγαπημένη μου φίλη επρότεινεν μου να το χρηματοδοτήσει η ίδια!

Φίλοι μου συζητούν διάφορες γενναιόδωρες κινήσεις, για να μου συμπαρασταθούν!

Φίλοι μου επροτείναν μου εισφορές τους!

Πολλοί άλλοι φίλοι μου εζητήσαν να προαγοράσουν το βιβλίον. Ας καρτερούν να το ’γοράσουν τον Οκτώβρην τζ̆αι να το πκιάσουν στα σ̆έρκα τους.

Εγκάρδια ευχαριστώ σας ούλλους πολλά για τες μιάλες συγκινήσεις, αλλά θέλω να μοιραστώ τα έργα μου μιτά σας. Εν τζ̆αι τούτον μέσ’ στην χαράν μου για την έκδοσην του αυτοβιογραφικού βιβλίου μου με τα πολλά χαρακτικά τζ̆αι τες πολλές ιστορίες.

Δέν αποτάθηκα πούποτε για χορηγίαν του βιβλίου, επειδή εν πολλά προσωπικόν μου.

Το ξιπούλημαν των έργων αφορά μόνον την χρηματοδότησην της εκτύπωσης του βιβλίου. (Στες φωτογραφίες μερικά ’που τα έργα).


Τα έργα μπορείτε να τα δείτε στα Πλατανίσκια:
’Που Τετάρτην 28 του Ιούλη ως Δευτέραν 10 τ’ Αούστου 2021.
Ώρες: 10.00 - 13.00 τζαι 16.00 - 19.00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ