Νέα, δυναμική ιστοσελίδα από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Ενδυνάμωση των νέων μέσω της προώθησης ποιοτικής και δημιουργικής απασχόλησης.

Article featured image
Article featured image

Με στόχο την καλύτερη στήριξη και υποστήριξη όλων των νέων ανθρώπων της χώρας, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συνεχίζει να εξελίσσεται, αυτή τη φορά με τη δημιουργία μιας νέας, αναβαθμισμένης ιστοσελίδας.

Η νέα ιστοσελίδα αποσκοπεί στην παροχή έγκυρης πληροφόρησης γύρω από θέματα που αφορούν τους νέους και την στήριξη τους από επαγγελματίες συμβούλους. Αποσκοπεί, επίσης, στην ενδυνάμωση των νέων μέσω της προώθησης ποιοτικής και δημιουργικής απασχόλησης.


New Website - press release photo.PNG


Με καθοδήγηση στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές τους επιλογές, χρηματοδοτική στήριξη, δημιουργική απασχόληση, ευκαιρίες συμμετοχής αλλά και στήριξη στα ψυχοκοινωνικά θέματα που τους απασχολούν ο ΟΝΕΚ, μέσα από τη νέα του ιστοσελίδα, δίνει κίνητρα στους νέους ανθρώπους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να κάνουν πράξη τις ιδέες τους.

Η διαχρονική πίστη του ΟΝΕΚ στη δύναμη των νέων και η αποστολή του να τους προσφέρει όσα χρειάζονται ώστε να φτάσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, αποκτούν καινούργια μορφή μέσα από τη νέα δυναμική ιστοσελίδα.


Βρες την ιστοσελίδα του ΟΝΕΚ στο https://onek.org.cy/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ