Το Survivor έβγαλε νικητή

Ποιος πήρε τις 100 χιλιάδες.

Article featured image
Article featured image


34 παίκτες πέρασαν από το φετινό Survivor και έζησαν μοναδικές στιγμές, αλλά ένας ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Το κοινό είδε τον απόλυτο Survivor στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο ριάλιτι.



Ο τελικός του Survivor ξεκίνησε με τους δύο «τελευταίους» παίκτες να εκφράζουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι έφτασαν στον τελικό. «Είμαστε και οι δύο νικητές» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ ο Σάκης επανέλαβε ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Οι γονείς των παικτών ήταν εκεί να στηρίξουν τους γιους τους στον τελικό. Πολλή μουσική με τον Τριαντάφυλλο να «Σπάει τα ρολόγια» με τον γιο του τον Νικόλα, την «τελεφερίκ» Ελευθερία Ελευθερίου με το νέο της τραγούδι και τον Πάνο Καλλίδη σε μεγάλα κέφια. Στο Γαλάτσι βρέθηκε και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, που ήρθε στην Αθήνα για να παρευρεθεί στον τελικό του ελληνικού Survivor.

To φετινό Survivor είπε ο Αντζούν Ιλίτζαλι ήταν ιδιαίτερο για εκείνον, αφού εκτίμησε τις προσωπικότητες όλων των παικτών. Ο μεγαλοπαραγωγός έστειλε και χαιρετίσματα στον πρώην παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα για τη γέννηση των διδύμων τους.


Οι απουσίες από τον τελικό του Survivor και ο «μαϊντανός James Καφετζής»

Εκτός από τους James Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και Χριστίνα Κεφαλά, σήμερα απουσίασαν επίσης οι Αγγελική Λάμπρη, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έγραψε σε story στο Instagram στηρίζοντας Μπόγδανο: «έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!».

Ο Νίκος Μπάρτζης έγραψε σε ανάρτησή του: «Ο μαϊντανός James Καφετζής, μετά από rapid test που έκανε βγήκε θετικός. Επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, θεωρώ υπεύθυνο να κάτσω σπιτάκι μου μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δω από εδώ τον Ηλία Μπόγδανο να το σηκώνει».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ