Αγαπήσαμε τη γαλλική καμπάνια για τον εμβολιασμό

Οι Γάλλοι δεν άργησαν να καταλάβουν πως τα φιλιά, το φλερτ και γενικότερα ο έρωτας είναι μια πολύ έξυπνη βάση για να στηρίξεις μια καμπάνια μάρκετινγκ, ειδικά αν αφορά τη δημόσια υγεία.

Article featured image
Article featured image

Το ARS Paca, οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας, δημιούργησαν μια καμπάνια, που ίσως να είναι και η πρώτη που τονίζει αυτό το αίσθημα της «επιθυμίας για ξεγνοιασιά». Αυτή μας την ανάγκη να σταματήσουμε να βλέπουμε ανθρώπους να φιλιούνται σε ταινίες, ουρλιάζοντας «τι κάνετε; ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ». Με αισθητική και χιούμορ, οι αφίσες της καμπάνιας αυτής λογικά καταφέρνουν να πείσουν νέους και αιώνια ερωτύλους να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβουδάκι τους. Το ραντεβουδάκι #diplis ξεκάθαρα.


e5spskfxmaaozrq.jpg


«Σκηνές επανένωσης», όπως ένα φιλί ή μια αγκαλιά, και μια σημείωση που γράφει: «Ναι, το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητά αποτελέσματα. Με κάθε εμβολιασμό, η ζωή ξεκινά ξανά», οι γαλλικές αρχές θέλουν να πείσουν τους πολίτες ότι ο εμβολιασμός μπορεί να τους φέρει πιο κοντά σε μια ζωή που τους έχει λείψει, αφήνοντας πίσω τους περιορισμούς.

e5najrrx0aufzc5.jpg


Το μήνυμα του ARS Paca, της υπηρεσίας υγείας Προβηγκίας-Άλπεων, Κυανής Ακτής είναι εμπνευσμένο από το χιλιοειπωμένο... «Το εμβόλιο έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα».

e5uyntfwqaiyeyn.jpg


Ναι, στις αφίσες της γαλλικής καμπάνιας απεικονίζονται στιγμές που όντως μας έλειψαν. Εραστές να φιλιούνται μετά από μια -λογικά- εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βραδιά, άλλοι να αγκαλιάζονται στο αεροδρόμιο, γιατί, καλησπέρα, η πανδημία στοίχησε λίγο παραπάνω για τις σχέσεις από απόσταση, συναυλίες και οικογένειες να εξορμούν στις παραλίες, μαζί με γονείς και παππούδες, γιατί αρκετά με την καταπίεση που έχουν υποστεί οι ηλικιωμένοι.

e5nafnwxoaynyh1.jpg


Πηγή: Provocateur

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ