Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στην Κύπρο με το «Τάιμινγκ»

Ένα απολαυστικό stand-up comedy για γέλια μέχρι δακρύων, για μία μόνο παράσταση.

Article featured image
Article featured image

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά την 4η σόλο παράσταση του κορυφαίου stand-up κωμικού ο οποίος, μεταξύ άλλων είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας, ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους και ο κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με sold out παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

George-Hadjipavlou-5.jpg


Τάιμινγκ. Η σωστή στιγμή.

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.


Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.


Ο τελευταίος κύκλος εμφανίσεων της παράστασης Τάιμινγκ ξεκινά!

«Ένα απολαυστικό χιουμοριστικό ενενηντάλεπτο με ασταμάτητο παλμό, ενδοσκοπική ματιά, observational comedy και ξεκάθαρα μηνύματα. Ό,τι έχουμε αγαπήσει στον Γιώργο Χατζηπαύλου επιστρέφει!» - ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

George-Hadjipavlou-1.jpgΠληροφορίες παράστασης:

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα: 21:00

Χώρος: Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας

Τιμή εισιτηρίου: €12

Προπώληση εισιτηρίων: ACS Couriers & www.tickethour.com.cy

Μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19:

Για την είσοδο στο αμφιθέατρο θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες.

Άτομα ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών μπορούν να εισέλθουν στο αμφιθέατρο μόνο με αρνητικό τεστ (rapid ή pcr) 72 ωρών (safe pass).

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως έντονα όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν την παράσταση.

Σημειώνεται πως στον χώρο του αμφιθεάτρου θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 από τους διοργανωτές της παράστασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ