«Η μετατροπή μου σε διάβολο δεν ήταν κάτι που σχεδίαζα»

Παρά την τρομακτική εικόνα του, ο Βραζιλιάνος tattoo artist Michel Faro Prado λέει ότι έχει καλή καρδιά.

Article featured image
Article featured image

Ο Prado, γνωστός στα social media ως Diabao Praddo ή Devil Praddo, άλλαξε την εμφάνισή του κάνοντας τατουάζ στο 80% του σώματός του. Παράλληλα, μίκρυνε το μέγεθος της μύτης του και αφαίρεσε τον παράμεσο από το αριστερό του χέρι. Έχει επίσης ακονισμένους κυνόδοντες και εμφυτεύματα για κέρατα.


«Η μετατροπή μου σε διάβολο δεν ήταν κάτι που σχεδίαζα, δεν ήταν μία ιδέα μου», λέει ο Prado. «Η μοχθηρή εικόνα όμως με έλκυσε».

body-modification-man-01.webp


Κάποτε άστεγος και τοξικομανής, ο 46χρονος καλλιτέχνης τατουάζ είπε ότι αυτά τα δύσκολα χρόνια τον βοήθησαν να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Παρά την τρομακτική εικόνα του, ο Prado λέει ότι έχει καλή καρδιά.

Η σύζυγός του Carol Prado, 36 ετών, γνωστή ως Demon Woman, άλλαξε επίσης το σώμα της για να ταιριάζει στην εικόνα του.Το ζευγάρι που μένει στο Σάο Πάολο έχει υποστεί τις πιο ακραίες τροποποιήσεις στο σώμα του τα τελευταία πέντε χρόνια.


Παρόλο που συχνά καλείται να αντιμετωπίσει προκαταλήψεις και μίσος, ο Prado έμαθε να μην δίνει σημασία στο τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτόν.

«Αυτό που θέλω, διαφέρει από τα καθιερωμένα πρότυπα της κοινωνίας. Λαμβάνω τόση αγάπη, που η (προκατάληψη) μοιάζει μικρή» λέει.

Πηγή: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ