Η γκάφα Ουκρανού αθλητή που του κόστισε μετάλλιο στη σκοποβολή

«Δεν είμαι ικανοποιημένος».

Article featured image
Article featured image

Ουκρανός αθλητής της σκοποβολής ήταν έξαλλος με τον εαυτό του, αδυνατώντας να πιστέψει την γκάφα του, που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο: πέτυχε τον στόχο αντιπάλου του. 

Ο Serhiy Kulish έφυγε από το σκοπευτήριο βρίζοντας τον εαυτό του έπειτα από αυτό το απίστευτο λάθος. Ο Ουκρανός μπήκε στον τελικό των 50 μ. καραμπίνα τριών στάσεων κυνηγώντας το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του, μετά το αργυρό που κατέκτησε- σε άλλο αγώνισμα- το 2016. 

Ο Kulish ήταν στην τέταρτη θέση της κατάταξης, όταν έζησε τον εφιάλτη. Πέτυχε τον στόχο αντιπάλου του, κάτι που σήμαινε ότι δεν πήρε βαθμούς για αυτή τη βολή, με συνέπεια να μείνει εκτός συνέχειας του τελικού, στην όγδοη θέση. 

«Πυροβόλησα τον στόχο κάποιου άλλου!», δήλωσε έξαλλος ο 28χρονος. «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Ποιος πυροβολεί τον στόχο άλλου; Μόνο άνθρωποι σαν εμένα», συμπλήρωσε. 

Τουλάχιστον, φαίνεται να ξέρει τι ήταν αυτό που του χάλασε την αυτοσυγκέντρωση. «Ένα κουμπί στο τζάκετ μου είχε ξεκουμπωθεί και ένιωθα κάποια ενόχληση. Όμως, πέρασε ο χρόνος και έπρεπε να κάνω βολή, οπότε δεν παρατήρησα ότι ήδη σημάδευα τον στόχο κάποιου άλλου», εξήγησε ο Ουκρανός.  

Πηγή: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ