Η Αστυνομία Κύπρου έκανε μια αλλιώτικη ανάρτηση

Επαινεί συμπολίτη μας για την αξιέπαινη πράξη του.

Article featured image
Article featured image


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, ένας 29χρονος συμπολίτης μας βρήκε στον δρόμο ένα καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, το οποίο παρέδωσε στην Αστυνομία. Η Αστυνομία συνεχάρη την πράξη του νεαρού, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για όλους τους πολίτες.

«Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί 29χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 3,060 ευρώ. Όπως ανέφερε ο 29χρονος, τα χρήματα βρίσκονταν διασκορπισμένα στον δρόμο, σε διάφορα χαρτονομίσματα, έξω από υποστατικό στο Παραλίμνι.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ο 25χρονος ιδιοκτήτης των χρημάτων, ο οποίος, όπως ανέφερε, αποτελούν τη μηνιαία του είσπραξη.

Η Αστυνομία συγχαίρει τον πολίτη και θα τον τιμήσει για την αξιέπαινη πράξη του. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να επικροτούνται και να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για όλους τους πολίτες», αναφέρεται στην ανάρτηση της Αστυνομίας Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ