Μήπως σου φαίνεται η Κύπρος μας πιο καθαρή;

Μάθε γιατί!

Article featured image
Article featured image

Η συνεργασία μεταξύ της Parimatch Cyprus και του Save Your Hood Cyprus ξεκίνησε δυναμικά και οικολογικά! Πιο συγκεκριμένα σκοπός της Parimatch και του Save your Hood είναι η διατήρηση μιας καθαρής Κύπρου!

Η ομάδα του Save Your Hood έβαλε και πάλι τα δυνατά της για ακόμη περισσότερες καθαρές περιοχές, δρόμους, μονοπάτια και όχι μόνο της ελεύθερης Κύπρου!

Μια εβδομάδα έντονης δράσης για τους φίλους του “Save your Hood,” φτάνει στο τέλος της.

218286264_10224384515095817_3716134855433472860_n.jpg


Ποιος ο απολογισμός;

Σε απόσταση 6 χιλιομέτρων κοντά στην κοινότητα της Τσακίστρας μαζεύτηκαν:

  • 5 σακούλες που περιείχαν κουτιά παιδικών χυμών
  • 5 σακούλες πλαστικά μπουκάλια (τα περισσότερα γεμάτα)
  • 5 σακούλες με σκουπίδια διαφόρων ειδών
  • 2 λάστιχα
  • 1 πόρτα ψυγείου
  • 1/2 σακούλα γυαλί


undefined - Imgur.jpg



Μετά από ατομική πρωτοβουλία μέλους της ομάδας, έγινε εκκαθάριση σκουπιδιών από την ευρύτερη περιοχή του φράγματος του Κούρρη. Συγκεκριμένα, μαζεύτηκαν 8 σακούλες γεμάτες από πλαστικά είδη, τσιγάρα, μπότες και τενεκεδάκια. Όπως επισημαίνεται, στο χώρο βρέθηκαν μέχρι και υπολογιστικά καλώδια.

Τέλος, μέλη της ομάδας αποφάσισαν να ομορφύνουν και τις δικές τους γειτονιές, καθαρίζοντας τες από τα σκουπίδια. Μήπως ήταν και η δική σου γειτονιά μια από αυτές;

Η Parimatch στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του “Save your Hood,” αποτελώντας βασικό αρωγό των δράσεων του οργανισμού. Το Μνημόνιο Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών, αποτελεί εχέγγυο για μια απρόσκοπτη και πολυεπίπεδη στήριξη.

Εάν θες και εσύ να συμμετάσχεις σε αυτόν τον αγώνα καθαριότητας του νησιού μας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον οργανισμό μέσω Facebook ή Instagram.

Save-your-hood-1200x583.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ