Τα «ευχαριστώ» του Μίλαν

Λίγο μετά τον αγώνα στα ημιτελικά και τον αποκλεισμό από τον τελικό, ο Κύπριος πρωταθλητής στα 110 μ. με Εμπόδια, Μίλαν Τραΐκοβιτς, έσπευσε να ευχαριστήσει κόσμο μέσω μιας ανάρτησής του.

Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτησή του:

Το ολυμπιακό όνειρο τέλειωσε για μένα στα ημιτελικά. Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ευχαριστημένος αφού μόνο που βρέθηκα εδώ φέτος είναι ένα όνειρο. Δεν θα σταθώ στις δυσκολίες που αντιμετώπισα διότι θα είναι άδικο για τους ανθρώπους που όντως δυσκολεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, που έχασαν τη δουλειά τους και δυσκολεύονται να έχουν φαγητό στο σπίτι, τους ανθρώπους που κάηκαν τα σπίτια τους και η περιουσία τους και έμειναν στο δρόμο, εγώ έναν τραυματισμό είχα που τώρα πέρασε.

Το ποστ αυτό είναι για να σας ευχαριστήσω όλους όσοι είστε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα.

⁃ Πρώτα ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη να κάνω αυτό που αγαπώ.

⁃ Ευχαριστώ όλη την Κύπρο που ξύπνησε πρωί να δει τον αγώνα μου και για όλα τα μηνύματα που μου στέλνετε και δεν προλαβαίνω να τα απαντήσω.

⁃ Ευχαριστώ τη Νικούλα (Niki Stavrou) μου που είναι πάντα δίπλα μου, ζει τον αγώνα μου σαν να είναι δικός της και μου λέει ότι είμαι ο καλύτερος ότι και να γίνει. Επίσης, ευχαριστώ την οικογένειά μου και την οικογένεια της για τη διαχρονική στήριξη.

Ακολούθως, ο Μίλαν ευχαρίστησε τους χορηγούς του, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, την ομοσπονδία του, τον ΚΟΑ, τον προπονητή και άλλα άτομα από την ομάδα του που έβαλαν το λιθαράκι τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ