Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένης Μπότση για το σπίτι της που κάηκε

Ανατριχιάζει το μήνυμα προς την κόρη της.

Article featured image
Article featured image

Η πύρινη λαίλαπα που συνεχίζει να σφυροκοπά για πολλοστή ημέρα την Ελλάδα, αφήνει πίσω της απίστευτη καταστροφή και ανάμεσα σε αυτούς που είδαν την περιουσία τους να γίνεται στάχτες ήταν και η ηθοποιός Τζένη Μπότση.

Η δημοφιλής ηθοποιός που είχε σπίτι σε μια από τις περιοχές που κάηκαν βλέποντας τις τεράστιες καταστροφές και σκεπτόμενη πως η κορούλα της δε θα μπορεί πλέον να κάνει τις βόλτες της στο δάσος όπως συνήθιζε αλλά και να παίζει με τις φίλες της, ανέβασε μια συγκλονιστική φωτογραφία με την ταμπέλα του άλλοτε κατάφυτου δρόμου του σπιτιού της να βρίσκεται κάτω μέσα στις στάχτες και έγραψε:

«Πονάει η ψυχή μου…. Και σκίζεται όταν σκέφτεται ότι δυστυχώς δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που ζούσες και που έκανες βόλτες μέχρι χτες…. Σου υπόσχομαι όμως ότι θα κινήσω γη και ουρανό και θα στο ξανακάνω όπως ήταν. Για εσένα, για τους φίλους σου που μεγαλώνατε στον ίδιο δρόμο και τώρα θα δεν θα είστε πια γείτονες, για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τη μητέρα μου που περνούσε εκεί τα καλοκαίρια της…. Έτσι λοιπόν θα φυτέψεις το πρώτο σου δέντρο …και θα το καμαρώνεις να μεγαλώνει όπως καμαρώνω κι εγώ εσένα!»



Πηγή: Sigmalive Magazine

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ