Διάσωση ηλικιωμένου ζευγαριού από πέντε θαρραλέους άστεγους [ΒΙΝΤΕΟ]

Όταν η ανθρωπιά δεν χωρά σε στέγες και (λοιπά) καλούπια.

Article featured image
Article featured image


Οι πέντε άντρες από το καταφύγιο αστέγων του Σαν Ντιέγκο, που έσωσαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το φλεγόμενο αυτοκίνητό τους, είναι μάλλον η απόδειξη πως η ανθρωπιά δεν χωριά σε στέγες και καλούπια.

Ο Κεν Γουίλιαμσον 92 ετών και η σύζυγός του Τζόαν 90 ετών, έκαναν διακοπές στην Καλιφόρνια, όταν το αυτοκίνητό τους, για κάποιο λόγο, έπιασε φωτιά στο πίσω μέρος του, η οποία ξεκίνησε να εξαπλώνεται.

Όπως δημοσιεύει το Gazzetta, για καλή τύχη του ζευγαριού πέντε άντρες που ταξίδευαν στην αντίθετη κατεύθυνση, μόλις είδαν το αυτοκίνητο να φλέγεται, σταμάτησαν αμέσως και έτρεξαν απέναντι, για να βοηθήσουν.

Είδαν σχεδόν ανήμπορους μέσα τους Γουίλιαμσον και έσπευσαν να τους βγάλουν έξω από το αυτοκίνητο, υπό τον κίνδυνο πάντα μιας έκρηξης.Το βίντεο που τραβήχτηκε από έναν παρευρισκόμενο και κοινοποιήθηκε στο Lakeside Fire Protection District αποτυπώνει τις αγωνιώδεις και κρίσιμες στιγμές με τους άνδρες να μεταφέρουν κυριολεκτικά σηκωτό το ηλικιωμένο ζευγάρι από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του, πιο μακριά στην άσφαλτο του αυτοκινητόδρομου.

Οι άνδρες είναι από το East County Transitional Living Center, ένα καταφύγιο για άστεγους στο Σαν Ντιέγκο. Μετά τη διάσωση, είπαν πως ο ηλικιωμένος άνδρας στη θέση του οδηγού δεν μπορούσε να βγάλει τη ζώνη ασφαλείας του και ότι το ζευγάρι -όταν το βρήκαν- σε μεγάλο βαθμό βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.

Ο Κεν και η Τζόαν Γουίλιαμσον υπέστησαν κάποια εγκαύματα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου αναμένεται να αναρρώσουν πλήρως και χάρη στους ήρωές τους, γλίτωσαν τα χειρότερα!


Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ