Η Alanis Morissette εξομολογήθηκε ότι ως έφηβη υπήρξε θύμα πολλαπλών βιασμών

«Δεν συναινείς στα 15 σου. Πλέον λέω πως ναι, ήταν όλοι παιδόφιλοι. Όλα είναι βιασμός».

Article featured image
Article featured image


Το ντοκιμαντέρ, Jagged, προβάλλεται στο φεστιβάλ του Τορόντο αυτήν την εβδομάδα και σύμφωνα με την Washington Post, η Morissette περιγράφει τις επιθέσεις που έχει δεχθεί. «Μου πήρε χρόνια θεραπείας για να παραδεχτώ ακόμα και στον εαυτό μου», λέει.

«Πάντα έλεγα ότι είχα συναινέσει και μετά μου υπενθύμιζα ότι "ήσουν 15 ετών, δεν συναινείς στα 15 σου". Πλέον λέω πως ναι, ήταν όλοι παιδόφιλοι. Όλα είναι βιασμός», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η μουσικός.

Η 47χρονη Morissette δεν κατονόμασε τους φερόμενους ως βιαστές της, ενώ πρόσθεσε πως το ανέφερε σε μερικούς ανθρώπους τότε, αλλά τα λόγια της έπεσαν στο κενό.

«Ξέρετε, πολλοί άνθρωποι λένε "γιατί αυτή η γυναίκα περίμενε 30 χρόνια (για να καταγγείλει τον βιασμό);". Και λέω άντε γα@@@τε. (Οι γυναίκες) Δεν περιμένουν 30 χρόνια. Κανείς δεν άκουγε ή δεν απειλήθηκε η ζωή τους ή η οικογένειά τους», πρόσθεσε.

Στα 15 της, η Morissette ξεκινούσε τη μουσική της καριέρα, ηχογραφώντας demo και βίντεο με την ελπίδα να εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο. Υπέγραψε στο MCA Canada το 1990 και άρχισε να ηχογραφεί το ντεμπούτο άλμπουμ της, Alanis, σε ηλικία 16 ετών. Το τρίτο της άλμπουμ Jagged Little Pill έγινε τεράστια επιτυχία, πουλώντας 33 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, και η ίδια εδραιώθηκε στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Morissette δεν θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, Jagged. Η σκηνοθέτις Alison Klayman δήλωσε από την πλευρά της ότι φυσικά θα ήθελε να παραστεί η Morissette. «Ήταν χαρά μου να κάνω αυτήν την ταινία και είμαι πραγματικά περήφανη για αυτή. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για να έρθει σε κινηματογραφικές εκδηλώσεις», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ