H Wolt φιλοξενεί στην πλατφόρμα της το εστιατόριο Jamie’s Italian

Η απόλυτη ιταλική εμπειρία κατευθείαν στην πόρτα μας!

Article featured image
Article featured image


Η πλατφόρμα της Wolt συνεχίζοντας την αναζήτηση για νέες γαστρονομικές προτάσεις για τους χρήστες της, προχώρησε στην ένταξη του δημοφιλούς εστιατορίου Jamie’s Italian, που φέρει την υπογραφή του γνωστού chef, Jamie Oliver και προσφέρει πρωτότυπα πιάτα εμπνευσμένα από αυθεντικές ιταλικές συνταγές.

Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών από antipasti, artisan πίτσες και ζυμαρικά, ζουμερά burgers, superfood σαλάτες, θρυλικά black angus και φυσικά, τα δελεαστικά του επιδόρπια, το Jamie’s Italian είναι σίγουρο πως διαθέτει κάτι για όλους. Το μενού του εστιατορίου ανανεώνεται, βέβαια, συχνά ώστε να μπορεί να ενσωματώνει στα πιάτα του ολόφρεσκα υλικά της εκάστοτε εποχής και να διατηρεί τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας του brand.

jamie's italian (1).jpg



Τα μηχανάκια της Wolt φέρνουν στο σπίτι ή στον χώρο της επιλογής μας τα νόστιμα πιάτα που ετοιμάζει για εμάς το εστιατόριο Jamie’s Italian, καθώς οι παραγγελίες ολοκληρώνονται εύκολα και με ασφάλεια και με μόνο μερικά clicks στην εύχρηστη πλατφόρμα της Wolt. Στην πλατφόρμα υπάρχουν περιγραφές των προϊόντων, υπηρεσία live παρακολούθησης των παραγγελιών, καθώς επίσης και η επιλογή για πληρωμή με μετρητά ή κάρτα.

Η πλατφόρμα της Wolt συνεχώς ανανεώνεται και προσφέρει νέες προτάσεις, στοχεύοντας στο να καλύψει όλα τα γούστα και τις ανάγκες των καταναλωτών σε διαφορετικά μέρη της Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ