Όταν η Εμινέ σκάει μύτη με ρολόι πολλών χιλιάδων ευρώ

«Αν το ρολόι χειρός δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του ξεκινά από τα 30.000 ευρώ».

Article featured image
Article featured image


Σφοδρή κριτική δέχεται -για μία ακόμη φορά- η Εμινέ Ερντογάν. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας με τα ακριβά γούστα, σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε με το ρολόι που φόρεσε στην παρουσίαση του βιβλίου της στη Νέα Υόρκη.

«Τα ταξίδια μου στην Αφρική» είναι ο τίτλος του βιβλίου, το οποίο παρουσίασε η Εμινέ Ερντογάν, καθώς βρέθηκε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του ταξιδιού του συζύγου της για την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Το εν λόγω βιβλίο είναι το πρώτο που φέρει την υπογραφή της Εμινέ Ερντογάν και πρόκειται για μία καταγραφή εντυπώσεων και αναμνήσεων από ταξίδια στην Αφρική.

Το συγκεκριμένο ρολόι που είχε στο χέρι της η σύζυγος του Τούρκου προέδρου κοστίζει 30.000 ευρώ. Λαμβάνοντας υπ' όψιν την οικονομική κρίση που συνεχίζει να μαστίζει την Τουρκία, με την τουρκική λίρα να δέχεται μεγάλες πιέσεις και να υφίσταται τη μία υποτίμηση έναντι του δολαρίου μετά την άλλη, οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές.Η ανάρτηση Τούρκου βουλευτή για το ρολόι

Ο Αχμέτ Εροζάν, Τούρκος βουλευτής της αντιπολίτευσης, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, επισημαίνοντας σε μήνυμά του στο Twitter ότι πρόκειται για το ρολόι «Happy Diamonds» του οίκου Chopard, με αξία που φθάνει τις 30.000 ευρώ.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, και σχολίασε καυστικά και με έντονα ειρωνική διάθεση ότι αυτό το πανάκριβο αξεσουάρ ταιριάζει με τη φτώχεια στην Αφρική, στην οποία αναφέρεται η σύζυγος του Ερντογάν στο βιβλίο της. «Το βιβλίο "Τα ταξίδια μου στην Αφρική" στολισμένο με φωτογραφίες κυκλοφορεί στην αγορά. Το ρολόι χειρός Chopard Happy Diamonds είναι σε αρμονία με τη φτώχεια της Αφρικής. Αν το ρολόι χειρός δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του ξεκινά από τα 30.000 ευρώ» .Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020 και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε Τουρκία και Γαλλία, με τον Ερντογάν να καλεί σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, η σύζυγός του, Εμινέ, εμφανίστηκε με τσάντα του γαλλικού οίκου Hermes, αξίας 50.000 ευρώ. Αυτή η εμφάνιση προκάλεσε, επίσης, πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media.ΠΗΓΗ: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ