Από Ζίου Ζίτσου, λιώμα σε γκρεμό ο Νίκολας Κέιτζ

Καλά πήγε κι αυτό. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Μία ακόμη διόλου κολακευτική δημόσια εμφάνιση έκανε ο Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος επιβεβαίωσε ξανά το σοβαρό πρόβλημα που έχει με την κατανάλωση αλκοόλ.

Μπορεί ο δημοφιλής ηθοποιός να κέρδισε το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Leaving Las Vegas», όπου υποδυόταν έναν αλκοολικό, ωστόσο φαίνεται πως 26 χρόνια αργότερα βαδίζει στα ίδια μονοπάτια στην πραγματική του ζωή.

Ο 57χρονος ηθοποιός «συνελήφθη» από κάμερα να περιπλανάται μεθυσμένος, τη στιγμή μάλιστα που τον έδιωχναν από εστιατόριο του Λας Βέγκας, καθώς τον πέρασαν για μεθυσμένο άστεγο, αφού διαπληκτίστηκε με το προσωπικό.




Σύμφωνα με μαρτυρίες στη Sun, ο Κέιτζ -ο οποίος φορούσε λεοπάρ παντελόνι και σαγιονάρες τις οποίες μάλιστα «απαρνήθηκε» όταν κάθισε στον καναπέ στην είσοδο του εστιατορίου, πριν δώσει «μάχη» να τις βάλει ξανά, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει- είχε καταναλώσει σεβαστή ποσότητα ακριβού ουίσκι και τεκίλας.

Η εμφάνιση του σταρ του Χόλιγουντ που βρέθηκε ξανά «στα μανταλάκια» για τους λάθος λόγους, έρχεται ύστερα από ένα συναισθηματικό rollercoaster, καθώς τον τελευταία χρόνο παντρεύτηκε για πέμπτη φορά και «έχασε» τη μητέρα του, Joy Vogelsang.

«Καθόμασταν σε εκείνο το μπαρ όταν παρατηρήσαμε κάποιον ο οποίος αρχικά πιστέψαμε ότι ήταν ένας άστεγος άνδρας, εντελώς μεθυσμένος. Προς έκπληξή μας, ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τύφλα και τσακωνόταν με το προσωπικό», ανέφερε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της στη βρετανική εφημερίδα, προσθέτοντας: «Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περπατούσε ξυπόλυτος. Το προσωπικό μάς είπε ότι είχε πιει τεκίλα και ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε και τσακωνόταν μαζί του επειδή του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που μετά βίας μπορούσε να βάλει τις σαγιονάρες του».

NINTCHDBPICT000681881310.jpg



Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Κέιτζ εμφανίζεται μεθυσμένος δημοσίως τον τελευταίο καιρό. Τον Μάρτιο του 2019 εμφανίστηκε λιώμα σε γύρισμα, ενώ στην ίδια κατάσταση κατέθεσε αίτηση για άδεια γάμου σε δικαστήριο του Λας Βέγκας με την τέταρτη σύζυγό του, Έρικα Κόικε. Τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο ζήτησε ακύρωση, ισχυριζόμενος ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για να καταλάβει τι έκανε.

Έναν μήνα αργότερα τραγουδούσε επίσης μεθυσμένος το Purple Rain του Prince σε ένα καραόκε μπαρ στο Λος Άντζελες. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Κέιτζ παντρεύτηκε την πέμπτη σύζυγό του Ρίκο Σιμπάτα, η οποία είναι 30 χρόνια μικρότερή του, στο καζίνο Wynn στο Λας Βέγκας, ωστόσο τον Μάιο πέθανε η 85χρονη μητέρα του ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας.

«Εάν δεν έχω κάπου να πάω το πρωί και μια δουλειά να κάνω, μπορεί η μέρα μου να είναι πολύ αυτοκαταστροφική. Θα κάτσω να παραγγείλω δύο μπουκάλια κόκκινο κρασί και θα "διαλυθώ". Δεν θέλω να είμαι αυτός ο άνθρωπος, οπότε πρέπει να δουλέψω», είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ