Το παλάτι σείεται (και πάλι)

Ένα νέο βιβλίο, με συνεντεύξεις από πρώην σωματοφύλακες της Νταϊάνας και του Καρόλου, αποκαλύπτει (kinky) ιστορίες εξωσυζυγικών σχέσεων του πάλαι ποτέ πριγκιπικού ζεύγους.

Article featured image
Article featured image


Οι σωματοφύλακες του Κάρολου και της Νταϊάνα, γέμισαν ένα βιβλίο με ιστορίες που έχουν να διηγηθούν από το βασιλικό ζεύγος. Το νέο αποκαλυπτικό βιβλίο των Richard Aldrich και Rory Cormac, «The Secret Royals: Spying and the crown, From Victoria to Diana», περιέχει ιστορίες από την καθημερινή ζωή του Καρόλου και της Νταϊάνα, ιδίως από την περίοδο, που ο ένας απατούσε τον άλλον. Σύμφωνα με τα όσα εξιστορούνται στο βιβλίο, οι σωματοφύλακές τους έπρεπε να τους προστατεύουν, διατηρώντας διακριτικότητα και σε πολλές περιπτώσεις έπρεπε να κρύβουν πού βρίσκονταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας από τους πάντες.

418cOMLsHzS._SR600,315_PIWhiteStrip,BottomLeft,0,35_SCLZZZZZZZ_FMpng_BG255,255,255.png
Το βιβλίο με τις συνεντέυξεις. «The Secret Royals: Spying and the crown, From Victoria to Diana»



Ένας πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα θυμάται: «Όταν συνόδευα τη λαίδη Νταϊάνα στα προσωπικά της ραντεβού, δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Ούτε οι συνάδελφοί μου που ήταν στην υπηρεσία του Καρόλου, ούτε οι άνθρωποι της βασίλισσας και του παλατιού, ούτε καν οι ανώτεροί μου, καθώς όλοι γνωρίζαμε ότι ανάμεσά μας βρίσκονταν και "καρφιά" που τα κάρφωναν στα tabloids».

Όταν η πριγκίπισσα επισκεπτόταν τον Τζέιμς Χιούιτ στο σπίτι της μητέρας του στην εξοχή, ο σωματοφύλακάς της έβγαζε τη νύχτα στον καναπέ, ενώ η Νταϊάνα και ο εραστής της περνούσαν χρόνο στο πάνω δωμάτιο, σύμφωνα με όσα εξιστορούνται στο βιβλίο. Οι σωματοφύλακες λένε πως ο Χιούιτ έπαιρνε πιο σοβαρά τα μέτρα ασφαλείας από ό,τι η πριγκίπισσα, αφού ήταν στρατιωτικός και καταλάβαινε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

james-hewitt-1605988879.jpg
Ο Χιουίτ και η Νταϊάνα



Ένας άλλος σωματοφύλακας της Νταϊάνα θυμάται: «Η Νταϊάνα ήταν σκέτη καταστροφή. Όταν ήθελε να βρεθεί με τον Χιούιτ μόνη της στο Ντέβον μάς ζητούσε να την συνοδέψουμε και μετά εξαφανιζόταν για όλο το σαββατοκύριακο. Ζούσαμε με τον τρόμο μην της συμβεί κάτι. Θα μας αποκεφάλιζαν. Σε ένα σαββατοκύριακο άσπρισαν τα μαλλιά μας».

Και συνεχίζει: «Το χειρότερο ήταν με το ερωτικό κρησφύγετο της Νταϊάνα στο Λονδίνο. Το σπίτι που βρήκε, ήταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι των Πάρκερ Μπόουλς στο Κλάρβιλ Γκρόουβ στο Νότιο Κένσιγκτον και μάλιστα σχεδόν δίπλα με τα γραφεία της PLO, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης… Κόλαση. Δεν έπρεπε μόνο να τους κρύβουμε από μεταξύ τους, αλλά και από τις μυστικές υπηρεσίες».

«Η Καμίλα είχε μια εκκεντρικότητα, ας το πούμε έτσι. Έκανε όλες τις καθημερινές της ρουτίνες στο σπίτι, γυμνή. Ένα πρωινό μάλιστα είδαμε τον Χιούιτ να κοιτάει την Καμίλα στο απέναντι διαμέρισμα να γυμνάζεται ολόγυμνη… Ο σύζυγός της ήταν στο γραφείο του και ο Χιούιτ τον γνώριζε. Ήταν κάποτε διοικητής του», προσθέτει.

GettyImages-1337421562-920x518.jpg
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα



Σε άλλες συνεντεύξεις λένε πως η Νταϊάνα ήταν πολύ ατίθαση και έκανε τα πάντα, για να ξεφύγει από τους σωματοφύλακες της, ακόμα και όταν δεν υπήρχε λόγος. Πολύ συχνά, οι σωματοφύλακες πανικοβάλλονταν όταν ξαφνικά η πριγκίπισσα αποφάσιζε να πάει για ψώνια στο King’s Road με την ελπίδα πως τα μαύρα της γυαλιά θα την προστάτευαν.

«Η Νταϊάνα σχεδόν καθημερινά σκαρφιζόταν και κάτι για να μας κοροϊδέψει, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Όταν είχε την σχέση με τον Πακιστανό γιατρό, τον έβαζε στο παλάτι του Κένσιγκτον κρυμμένο στο πορπαγκάζ της BMW της. Δεν ήξερε ότι η ράμπα στην είσοδο είχε ζυγαριά. Όταν βλέπαμε 198 pounds βαρύτερο το αμάξι να επιστρέφει από όταν έφυγε,  καταλαβαίναμε ότι είχε κρυφό συνεπιβάτη. Κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε. Μια φορά όμως δεν άντεξα. Μόλις είδα την μέτρηση 220 pounds έξτρα, της είπα ότι ο "κρυφός συνοδός της πάχυνε και θα έπρεπε να κάνει δίαιτα". Από τότε δεν ξαναμετρήσαμε υπέρβαρο στο αυτοκίνητό της. Τον συναντούσε εκτός παλατιού», αναφέρει ένας εκ των σωματοφυλάκων.

5cac600f7daf6.jpg



Όσον αφορά στον Κάρολο, πάντα στο πλευρό του ήταν ο Κόλιν Τρίμινγκ, όταν οδηγούσε την Άστον Μάρτιν του από το Χάιγκροβ στο εξοχικό στο Γκλόσεστάιρ, για να συναντήσει την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Επίσης, σύμφωνα με το βιβλίο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν πάντα στο στόχαστρο εθνικιστικών ομάδων και εξτρεμιστών στη Βρετανία. Τη δεκαετία του '60, μια ολόκληρη συμμορία από γυναίκες ήθελαν να τον απαγάγουν. Οι σωματοφύλακες θυμούνται: «Σχεδίαζαν να τον απαγάγουν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο κολέγιο, όπου όλοι θα ήταν ντυμένοι με αποκριάτικα κοστούμια. Ήταν τραγικό και αστείο ταυτόχρονα. Ντυμένοι με αποκριάτικες στολές, κυνηγούσαμε τις αμαζόνες στο πάρτι».

Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, στην τελετή ανακήρυξής του ως Πρίγκιπα της Ουαλίας βρέθηκε και «ελεύθερος σκοπευτής που ανήκε σε εξτρεμιστική ομάδα για την απελευθέρωση της Ουαλίας, αλλά ανακαλύψαμε και βόμβα στον χώρο της τελετής. Kαι μάλιστα με δραματικό τρόπο. Ένας 10χρονος νόμιζε ότι βρήκε μια μπάλα και την κλώτσησε. Η βόμβα έσκασε και ο μικρός έμεινε ανάπηρος».


Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ