Η Μητρόπολη Λεμεσού θέλει να ευλογήσει τα κατοικίδιά μας επειδή (μάλλον) δεν μας βρήκαν αρκετά κακά το 2021

Αυτό, σίγουρα, είναι πιο weird και από το χορευτικό-γυμναστική του Προδρόμου.

Article featured image
Article featured imageΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ζώα, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ενημέρωσε ότι μετά από συνεννόηση με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο θα διοργανώσει εκδήλωση στις 3 Οκτωβρίου 2021 και η ώρα 16.00 το απόγευμα στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίας Παντανάσσης (ή Καθολικής) στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Σκοπός της εκδήλωσης, που ίσως διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, πέραν από το γεγονός ότι αποτελεί μια υπενθύμιση της σημασίας και του σημαντικού ρόλου των ζώων στη ζωή μας, είναι και η ευλογία όλων των ζώων που υποφέρουν στον πλανήτη και αυτών που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Αθανάσιος μετά από μία σύντομη αναφορά σε αποσπάσματα από τη βίβλο που αφορούν τα ζώα και μια σύντομη προσευχή, θα δώσει την ευλογία του στα πολυαγαπημένα μας ζωάκια, μέλη της οικογένειάς μας».

«Σας καλούμε λοιπόν όλους και όλες όπως προσέλθετε μαζί με τα κατοικίδιά σας, είτε αυτά είναι γάτες, σκύλοι, πουλιά, σαύρες, αράχνες, χάμστερ, ψάρια (αλλά να βρίσκονται κατάλληλα σε νερό παρακαλώ!). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα που σχετίζονται με τον COVID-19. Τέλος, σας θυμίζουμε ότι θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας γάντια, σακουλάκια, ή ό,τι άλλο χρειάζεται, με σκοπό την περισυλλογή αυτών που τυχόν θα αφήσουν πίσω τους τα ζωάκια σας», προστίθεται.

Η σχετική ανάρτηση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ