Διεκδίκησε μία πλήρη υποτροφία από το CIM

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι το 1ο κυπριακό Business School και ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image


Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1978 στη Λευκωσία με κύριο σκοπό να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του τόπου όσον αφορά την εκπαίδευση εργαζομένων. Από το 1984 δραστηριοποιείται και στη Λεμεσό.

Τα τελευταία 43 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10,000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερή του επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων του, οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Το Cyprus Institute of Marketing είναι το κατεξοχήν κυπριακό Ίδρυμα όσο αφορά την εκπαίδευση στελεχών, αφού προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων.

Τώρα, το CIM σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια πλήρη υποτροφία αξίας €6.500 για το 1ο έτος του προγράμματος του University of West London, BA (Hons) Accounting & Finance, αποκλειστικά στη Λευκωσία. Την ενέργεια στηρίζει η city.com.cy.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
https://cima.ac.cy/city-com-cy-scholarship/


Όροι Υποτροφίας

1. Η Υποτροφία είναι ανοικτή σε πολίτες της ΕΕ.
2. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν Απολυτήριο Λυκείου με ελάχιστο Βαθμό 16/20 και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας π.χ. IELTS 5.5
3. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 13/10/2021
4. Όλοι οι υποψήφιοι που τηρούν τους Όρους θα καλεστούν σε προσωπική συνέντευξη.

cim_promo.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ