Πώς μπορεί να σχετίζεται η Σακίρα με δύο αγριογούρουνα

Την απάντηση δίνει η ίδια.

Article featured image
Article featured image



Η Σακίρα μοιράστηκε χθες το βράδυ μια τραγελαφική ιστορία με τους εκατομμύρια ακολούθους της. Η σταρ βγήκε μια βόλτα στο πάρκο με τον 8χρονο γιο της, όταν ξαφνικά μια συμμορία από δύο αγριογούρουνα τούς επιτέθηκαν. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στα Instagram stories της και έδειχνε τις ζημιές που προκάλεσαν στην τσάντα της, ενώ προσπάθησα να τής κλέψουν και το κινητό!

«Κοιτάχτε πως έκαναν την τσάντα μου τα δύο γουρούνια που μου την έπεσαν στο πάρκο. Απομακρύνονταν με την τσάντα μου που είχε μέσα το τηλέφωνό μου. Διέλυσαν τα πάντα. Στο τέλος παράτησαν την τσάντα μου επειδή υπερασπίστηκα τον εαυτό μου» .

Στη συνέχεια, γυρίζει προς τον γιο της, που απέκτησε με τον ποδοσφαιριστή Gerard Piqué και λέει: «Milan, πες την αλήθεια. Πες πώς η μαμά σου αντιστάθηκε στο αγριογούρουνο». 

Στο ακόλουθο βίντεο βλέπουμε τα απομεινάρια της σχεδόν κλεμμένης τσάντας:



Σύμφωνα με τον Independent, οι γουρουνοεπιθέσεις δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο στις γειτονιές της Βαρκελώνης. Τα αγριογούρουνα ζουν στο εθνικό πάρκο Collserola και κάνουν συχνές εκστρατείες αναζήτησης μεζέδων στους κάδους σκουπιδών. Μάλιστα, το 2016, η τοπική αστυνομία έλαβε πάνω από 1000 κλήσεις για υποθέσεις που αφορούσαν γουρούνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ