Σεξομολογήσεις #579: «Μου αρέσει ο κολλητός του αδερφού μου»

Παρότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην ιστορία της, θεωρεί πως η αντίδραση του αδερφού της δεν θα είναι καλή. Θεωρεί πως πρέπει να ξεκολλήσει, αλλά δεν ξέρει πώς. Και κάπου εδώ, η Tipster μπαίνει στην εξίσωση.

Article featured image
Article featured image


*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο
sextalk@city.com.cy


Είμαι 18 και μου αρέσει ο κολλητός του αδερφού μου που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος. Του έχω δείξει ότι τον συμπαθώ, όμως, δεν μπορώ να καταλάβω αν του αρέσω. Πώς να τον ενθαρρύνω για να κάνει κίνηση; Γενικά ντρέπομαι να πω στον αδερφό μου ότι μου αρέσει ο φίλος του και ξέρω ότι πρέπει να ξεκολλήσω, όμως δεν ξέρω πώς. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω να κάνει αυτός κάποια κίνηση γιατί είμαι ντροπαλή και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Θεωρώ ότι ο αδερφός μου θα έχει θέμα αν μάθει ποιος μου αρέσει, παρόλα αυτά εγώ τον θέλω. Please help!! ( Εάν δημοσιευτεί κάπου, θα παρακαλούσα να γίνει ανώνυμα.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!



Πάντα τηρούμε ανωνυμία, εκτός κι αν θέλετε ευθαρσώς να πείτε κάτι με το όνομά του… και το όνομά σας!

Το λοιπόν… «Κωλώνεις» να πεις ή μάλλον να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Φάουλ! Και μάλιστα διπλό, γιατί περιμένεις εκείνος να κάνει το πρώτο βήμα και περιμένεις να έχεις και την έγκριση του αδελφού σου (κάτι που ήδη φοβάσαι πως δεν θα έχεις). Γιατί;

Το φλερτ ΔΕΝ θέλει μεσάζοντες, ο έρωτας ΔΕΝ θέλει εγκρίσεις και επιτέλους μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας αρκετά για να μπορούν αυτόματα να σας αγαπούν οι άλλοι!

Αν κάτι ξέρει ο αδελφός σου το οποίο ξέρεις κι εσύ και δεν τιμά το παιδί που σε ενδιαφέρει… τότε, ξανασκέψου αν πρέπει να συνεχίσει να σου αρέσει. Κι αφού τα ζυγίσεις όλα και θέλεις να παίξει φάση μαζί του, κάνε εσύ το βήμα… να κάνει αυτός το επόμενο (έτσι ακριβώς όπως συγκλονιστικά το τραγουδά ο Μητροπάνος).



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ