Στην Ελλάδα υπάρχει μια ομάδα γνωριμιών αποκλειστικά για ανεμβολίαστους

«Μετά απ’ όλα αυτά που ζουν και μαθαίνουν, θέλουν οι όποιες επαφές τους να είναι ανεμβολίαστες» κι εμείς αδυνατούμε να διαχειριστούμε όλο αυτό.

Article featured image
Article featured image


Μια σελίδα γνωριμιών αποκλειστικά για ανεμβολίαστους δημιουργήθηκε στις 4 Ιανουαρίου φέτος στο Facebook και έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση μη εμβολιασμένων με μη εμβολιασμένους πολίτες. Φαίνεται μάλιστα πως έχει ιδιαίτερη απήχηση αφού μέσα σε λίγες ημέρες απέκτησε περισσότερα από 700 μέλη.

«Έγιναν συζητήσεις με διάφορους φίλους και σκεφτήκαμε να κάνουμε μία τέτοια κίνηση. Είναι ακόμα στην αρχή, δεν ξέρουμε πώς θα πάει. Για την ώρα έχει απήχηση γιατί μέσα σε μία εβδομάδα μαζεύτηκαν 200 άνθρωποι οι οποίοι μπήκανε μέσα, βέβαια δεν γνωρίζω αν τυχόν υπάρχουν επικοινωνίες μεταξύ των μελών», είπε ο ιδρυτής της μιλώντας σε ελληνικό Μέσο.

«Αυτή η σελίδα στοχεύει σε γνωριμίες ανεμβολίαστων και προφανώς είναι απόρροια του κλίματος που υπάρχει ειδικά αυτήν την εποχή απομόνωσης των ανεμβολίαστων οι οποίοι έχουν κλειστεί στην ουσία στα σπίτια τους, δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Οπότε έχουν μειωθεί και οι δυνατότητες να γνωριστούν άνθρωποι μεταξύ τους που δεν γνωρίζονται για σχέση είτε φιλική, είτε συντροφική», ανέφερε μέλος της ομάδας.

271803270_1105931730224056_1206014620755423738_n.jpgΟ ιδρυτής της ομάδας γνωριμιών καλωσορίζει τα νέα μέλη με το εξής μήνυμα: «Μετά από όλα αυτά που ζούμε και μαθαίνουμε. Θέλουμε οι όποιες επαφές μας να είναι ανεμβολίαστες και ό,τι προκύψει… Καλές γνωριμίες!».

«Απλά με πληροφόρησαν και θεώρησα ότι επειδή είναι και πρωτότυπη, δεν είχα ακούσει κάτι παρόμοιο να υπάρχει, με δεδομένο ότι και εγώ είμαι ανεμβολίαστος, είμαι κατά του εμβολίου του συγκεκριμένου, του Covid, όχι όλων των εμβολίων. Άρα είναι λάθος η λέξη "αντιεμβολιαστές” κατά τη γνώμη μου, είμαστε απλά ανεμβολίαστοι», συμπλήρωσε ο ιδρυτής της σελίδας.

Στην ερώτηση αν παίζει τελικά ρόλο σε μία καινούρια γνωριμία αν έχει εμβολιαστεί ο συνομιλητής τους, τα μέλη απαντάνε: «Δεν ξέρω αν είναι ο πρώτος λόγος που θα κρίνω μία γυναίκα εγώ, αλλά θα παίξει ρόλο και αυτό, ναι, πλέον. Θα το ρωτούσα, θα ήταν από τις πρώτες ερωτήσεις που θα έκανα, δεν θα ήταν η μοναδική, δεν θα ήταν αυτή από την οποία θα έκανα την οριστική μου κρίση».

Η σελίδα γνωριμιών δημιουργήθηκε με σκοπό μια ερωτική ή ακόμη και μια φιλική νέα σχέση. Βασική προϋπόθεση; Να μην έχετε κάνει εμβόλιο.

Εν τω μεταξύ, όλο αυτό λαμβάνει χώρα σε μία περίοδο που κυβερνήσεις και ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ειδικά με την εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Όμικρον, επισημαίνοντας τις επιπτώσεις της νόσου κυρίως στους ανεμβολιάστους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ