Τι θα γίνει φέτος με το Λεμεσιανό καρναβάλι;

Η επίσημη ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού.

Article featured image
Article featured image


Αποφάσεις για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2022 πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού σε ψεσινή του συνεδρία αποφάσισε τα εξής σε σχέση με το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2022:

- Για δεύτερη συνεχή χρονιά η πανδημία δεν μας επιτρέπει να διοργανώσουμε τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν ακυρώνεται ο κορυφαίος αυτός πολιτιστικός θεσμός της πόλης μας. Με κάθε υπευθυνότητα σε σχέση με τη δημόσια υγεία, ο Δήμος Λεμεσού θα προσαρμόσει τις φετινές εκδηλώσεις στα ισχύοντα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας.

- Μέσα στα πλαίσια αυτά,  δεν θα γίνουν οι μεγάλες μαζικές εκδηλώσεις, όπως οι εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης, η παιδική παρέλαση και η μεγάλη παρέλαση. Ο Δήμος Λεμεσού προγραμματίζει και θα ανακοινώσει σύντομα, μια πλειάδα εκδηλώσεων, παραστάσεων, συναυλιών και εκθέσεων τόσο στο Παττίχειο, όσο και στο Χαρουπόμυλο Λανίτη.

- Η πόλη μας θα είναι ακόμα μια φορά έτοιμη να προσφέρει για ένα 10ήμερο χαρά και ψυχαγωγία για όλη την Κύπρο, με τον μοναδικό τρόπο του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ