Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του Survivor;

Τα λες και ποσά που «ζαλίζουν».

Article featured image
Article featured image

Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε τα χρήματα που παίρνουν οι εφετινοί παίκτες του Survivor.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα θέματα, σε κάθε reality, ειδικά σε αυτά που συμμετέχουν διάφοροι celebrities, έχει να κάνει με τους μισθούς που λαμβάνουν όσο παίζουν.

Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το Survivor, το οποίο είναι ακριβή παραγωγή και οι παίκτες βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι και τις δουλειές τους.


Μία πρώτη γεύση για τους εφετινούς μισθούς, έδωσε ο περσινός νικητής του παιχνιδιού, ο Σάκης Κατσούλης κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή του Alpha «Happy Day».

Όπως είπε λοιπόν, οι μαχητές παίρνουν περίπου 1.000 ευρώ την εβδομάδα ο κάθε ένας, ενώ οι διάσημοι περίπου 6-7.000 ευρώ. Υπάρχουν όμως και συμβόλαια που προβλέπουν απολαβές της τάξεως των 10.000 ευρώ που μάλλον αποτελεί ρεκόρ αμοιβής για το παιχνίδι αυτό...

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε τα ποσά αυτά, ο Σάκης Κατσούλης τα επιβεβαίωσε...

«Η αλήθεια είναι πως τα συμβόλαια των επωνύμων δεν τα γνωρίζαμε, ούτε ο Τριαντάφυλλος ήξερε τα συμβόλαια άλλων. Ο καθένας ξέρει το δικό του συμβόλαιο, ο καθένας υπογράφει μόνος του. Θα σας πω τι ακριβώς γίνεται, επειδή συνέβη και στο παιχνίδι του δικό μας και είμαι πολύ αντίθετος σε αυτό. Δεν μπορεί εγώ με τη Μαριαλένα, που πριν το παιχνίδι μας ήξεραν οι δικοί μας άνθρωποι, να παίρνουμε τα ίδια χρήματα με εσάς που είστε στην τηλεόραση καθημερινά και έχετε το κοινό σας. Είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει αυτή η διαφορά στα συμβόλαια. Όταν πήρε παράταση το παιχνίδι, δεν έγινε αναπροσαρμογή στις αμοιβές, ούτε καν συζητήθηκε», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή πληροφοριών: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ