Το ΤΕΠΑΚ ψάχνει τη μασκότ του…

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό του Πανεπιστημίου και κέρδισε 1.500 ευρώ!

Article featured image
Article featured image


Ανοικτό διαγωνισμό για τη δημιουργία της μασκότ του έχει προκηρύξει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), προσφέροντας χρηματικό βραβείο ύψους €1.500 στη νικητήρια πρόταση.

Το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε πρόσφατα παράταση στο χρονοδιάγραμμα υποβολής συμμετοχής στον διαγωνισμό. Η νέα καταληκτική ημερομηνία και ώρα για υποβολή προτάσεων καθορίζεται η Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 στις 11 π.μ.

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει τόσο από Κριτική Επιτροπή που θα καταρτίσει το ΤΕΠΑΚ όσο και από το κοινό.

%ce%91%cf%86%ce%af%cf%83%ce%b1.png



«Ήρθε η ώρα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να αποκτήσει τη δική του Μασκότ! Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη μιας ανοικτής, ανταγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή της Μασκότ του ΤΕΠΑΚ στην οποία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα», αναφέρει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου, Δρ Μαρίνος Βουκής.

«Η Μασκότ του ΤΕΠΑΚ θα παρέχει ένα κοινό σημείο αναφοράς, μια κοινή ετικέτα για όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, τους φοιτητές, τους αποφοίτους, το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό και θα δημιουργεί την αίσθηση τού ανήκειν. Καθώς θα γίνεται ευρέως γνωστή στο μέλλον, η Μασκότ του ΤΕΠΑΚ φιλοδοξεί να ενώνει τους πάντες κάτω από ένα όνομα, να κάνει τους πάντες να αισθάνονται ότι περιλαμβάνονται στο σύνολο και να τους συνδέει με το ΤΕΠΑΚ», σημειώνει ο Δρ Βουκής.

Σημειώνεται πως το ΤΕΠΑΚ, σεβόμενο πλήρως ανησυχίες που εκφράστηκαν από επαγγελματίες και ερασιτέχνες σχεδιαστές που προτίθενται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και που επιθυμούν να διατηρήσουν τα πνευματικά δικαιώματα των έργων που δεν θα διακριθούν, έχει προβεί σε τροποποίηση των όρων του διαγωνισμού ούτως ώστε να διευκρινίζεται ότι τα έργα αυτά δεν θα τύχουν οποιαδήποτε οικονομικής και/ή εμπορικής εκμετάλλευσης.

Όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τους όρους του διαγωνισμού και τη διαδικασία υποβολής πρότασης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cut.ac.cy/university/administration/administrative-services/PR/mascot/

INFO

www.cut.ac.cy | Τηλ.: +357 2500 2409 | Ηλ. ∆ιεύθυνση: PublicRelations@cut.ac.cy

Facebook: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου | Twitter: CyprusUniversityTech @CyUniTech

Instagram: cyprusuniversitytechnology | YouTube: Cyprus University Technology

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ