Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του The Crown

Πότε κάνει πρεμιέρα.

Article featured image
Article featured image

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του The Crown, το οποίο γίνονται νύξεις για το βασιλικό δράμα που περιμένουμε στα επερχόμενα επεισόδια.

Στον νέο κύκλο τη σκυτάλη παίρνει το τρίτο καστ της σειράς, με επικεφαλής την Ιμέλντα Στάντον ως βασίλισσα Ελισάβετ Β′ και τους Τζόναθαν Πράις, Ντόμινικ Γουέστ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στους ρόλους του πρίγκιπα Φίλιππου, του βασιλιά Κάρολου και της πριγκίπισσα Νταϊάνα, αντίστοιχα.

Η πέμπτη σεζόν εκκινεί την αφήγηση από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ το δίλεπτο τρέιλερ ξεκινά με ένα ρεπορτάζ για μια «βασιλική οικογένεια που βρίσκεται σε κρίση».

Μεταξύ των γεγονότων που υπαινίσσονται στο νέο τρέιλερ είναι η πυρκαγιά του 1992 στο Κάστρο του Ουίνδσορ, που άφησε 115 κατεστραμμένα δωμάτια και η σχέση μεταξύ του μελλοντικού βασιλιά Καρόλου και της νυν βασιλικής συζύγου Καμίλα.

Ο απόηχος της εκρηκτικής συνέντευξης της Νταϊάνα στο Panorama με τον Μάρτιν Μπασίρ εμφανίζεται επίσης στο τρέιλερ, με την Ελισάβετ να λέει «δεν θα το αφήσω να περάσει, θα παλέψω μέχρι τέλους».

Στα πλάνα εμφανίζονται επίσης η Λέσλι Μάνβιλ και ο Τζόνι Λι Μίλερ, που υποδύονται την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τον πρώην πρωθυπουργό σερ Τζον Μέιτζορ.

Όπως και στους προηγούμενους κύκλους, η νέα σεζόν έχει ήδη δεχτεί πυρά λόγω της μυθιστορηματοποιημένης εκδοχής των πραγματικών γεγονότων που αφηγείται.

Όταν πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην πρωθυπουργός Μέιτζορ χαρακτήρισε μια φημολογούμενη σκηνή στον πέμπτο κύκλο που τον περιλαμβάνει ως «κακοήθη μυθοπλασία» και «ένα μάτσο ανοησίες», το Netflix υπερασπίστηκε τη σειρά.

Οι τέσσερις πρώτες σεζόν του The Crown είναι διαθέσιμες στο Netflix, με την πέμπτη σεζόν να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ