Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό τρομάζουν τα «άτακτα» παιδιά φορώντας μάσκα του Scream

Τα απίστευτα βίντεο φέρεται να δόθηκαν στη δημοσιότητα από άλλη υπάλληλο του παιδικού σταθμού.

Article featured image
Article featured image


Αρκετοί εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή δέχονται πυρά μετά από βίντεο που τους δείχνει να χρησιμοποιούν μάσκα «Scream», για να τρομάξουν τα «άτακτα» παιδιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Μail» τα βίντεο εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας αρκετούς εργαζόμενους να προσπαθούν να τρομάξουν τα παιδιά για να έχουν καλύτερη συμπεριφορά.

Ένα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν ευρέως στο διαδίκτυο δείχνει έναν εργαζόμενο παιδικού σταθμού να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που ήταν «καλά», λέγοντας «μην τα πιάσετε». Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με αναφιλητά καθώς η γυναίκα κάνει τον γύρο αρκετών τάξεων, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας στα παιδιά, φορώντας μάσκα από την ταινία «Scream».

63190027-11288091-image-m-48_1665075343315.jpg



Τρομοκρατούσαν τα παιδιά στον παιδικό σταθμό

Το βίντεο που διαρκεί περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα κάποια στιγμή να σκύβει προς ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;». Το παιδί, εμφανώς αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της.

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Στη συνέχεια, η «παιδαγωγός» αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «καλύτερα να είστε έτοιμοι».

Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα.

Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και στη συνέχεια συνεχίζει να κυνηγάει το ένα που κλαίει και τρέχει μακριά. Αφού διατάζει τα παιδιά να «καθαρίσουν», ουρλιάζει στα παιδιά, προκαλώντας τα κλάματά τους να γίνουν ακόμα πιο δυνατά.

63190021-11288091-image-a-36_1665074764922.jpg



Ούρλιαζε με τη μάσκα στα παιδιά ενώ έτρωγαν

Σε ένα άλλο βίντεο, αυτό μόλις 25 δευτερολέπτων, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό πίσω από τη μάσκα φωνάζει σε ένα τραπέζι με παιδιά που φαίνεται να τρώνε μεσημεριανό γεύμα.

Η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο ενός μικρού κοριτσιού, κάνοντας το παιδί να πηδήξει και να ανατριχιάσει από τον τρόμο. Απομακρύνεται και στη συνέχεια επιστρέφει στο κοριτσάκι, ουρλιάζοντας και πάλι, πριν κάνει τον γύρο του τραπεζιού.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει ένα παιδί να καλύπτει τα αυτιά του καθώς η γυναίκα ουρλιάζει και ένα άλλο να φωνάζει «μαμά» καθώς η εργαζόμενη συνεχίζει να τρομοκρατεί τα παιδιά που βρίσκονταν στην αίθουσα.



Η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό που υποστηρίζει ότι κατέγραψε τα βίντεο ανέφερε σε μακροσκελή ανάρτηση στα social media ότι το έκανε αυτό επειδή ήθελε να δουν οι γονείς τις πράξεις των συναδέλφων της.

«Πριν από μερικές εβδομάδες κάποια κορίτσια στον παιδικό σταθμό έφεραν μάσκες για το Χάλοουιν, προκειμένου να τρομάξουν τα παιδιά», έγραψε η Τζένιφερ Κέιλα Νιούμαν. «Τα παιδιά ήταν έντρομα, αλλά ήξερα ότι αν το έλεγα στον ιδιοκτήτη, η τιμωρία θα ήταν “χάδι”, όπως όταν παραπονέθηκα για άλλα πράγματα στο παρελθόν και δεν έγινε τίποτα», συνέχισε. Έτσι, όταν άκουσε ότι οι συνάδελφοί της θα το ξανακάνουν, αποφάσισε να το βιντεοσκοπήσει για να έχει αποδείξεις και στη συνέχεια έστειλε το υλικό σε γονείς, για να ξέρουν πώς συμπεριφέρονται στα παιδιά τους.

Επίσης, ανέφερε ότι εάν καλούσε την αστυνομία, αυτό δεν θα ωφελούσε σε τίποτα χωρίς αποδείξεις, σημειώνοντας ότι οι κάμερες εντός του παιδικού σταθμού δεν λειτουργούν.

63190099-11288091-image-a-38_1665074779271.jpg



Από το γραφείο του σερίφη της κομητείας ανακοινώθηκε ότι γίνεται έρευνα για το θέμα. «Γνωρίζουμε για τα βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργαζόμαστε με τον εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες», ανακοινώθηκε μέσω των social media. 

63190091-11288091-image-a-30_1665074554218.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ